The Classic

Creative Valley Collectiv

WARM, INGETOGEN EN EDGY CHIC

Intiem en stijlvol vergaderen met 8 personen. Deze meeting room heet niet voor niets The Classic: de inrichting is geïnspireerd op de klassieke herenkamers van weleer, maar dan in een hightech, hedendaags jasje. De sfeer in The Classic is chique, ingetogen en warm, met 8 comfortabele leren stoelen rond de centrale zwarte tafel. Zorgvuldig geselecteerde design items, lampen en spiegels geven de ruimte een persoonlijke en luxueuze sfeer met een edgy knipoog.

WORD OOK ONDERDEEL VAN COLLECTIV

Meer weten over onze meeting & event ruimtes? Vul onderstaand contactformulier in.We nemen dan zo snel mogelijk contact op en/of sturen de gevraagde brochure toe.

Direct bellen en mailen kan natuurlijk ook:

 +31 (0)30 – 767 0411

 collectiv@creativevalley.nl

Collectiv
Mail mij de brochure over
Wil je op de hoogte blijven?
Ik ga akkoord met het versturen en opslaan van mijn gegevens conform het privacy statement

Bereikbaarder wordt het niet

Met Collectiv kun je alle kanten op. Letterlijk. Je zit immers midden in het midden van het midden van Nederland. Je stapt zo uit de trein, tram of bus het gebouw binnen, van deur tot deur met een dak boven je hoofd. En na afloop ben je zo weer op weg naar huis of je volgende afspraak. Pal naast Creative Valley zit de grootste fietsenstalling ter wereld en in parkeergarage P4 kun je comfortabel je auto parkeren.

Creative Valley Utrecht CS
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht