The Pavilion

Creative Valley Collectiv

PRIVATE MEETINGS, PRIVATE DINING EN PRIVATE EVENTS

Buiten Creative Valley CS is er nog een Creative Valley, op Businesspark Papendorp. En daar hebben wij een heel goed bewaard geheim voor je. Noem het ‘t meest stijlvolle en high-end ingerichte ‘hutje op de hei’ voor zakelijk Nederland. Perfect bereikbaar op het kruispunt van de A12 en A2 is The Pavilion de exclusieve buitenplaats van Creative Valley Collectiv. Voor groepen tot 30 personen vind je hier een intieme en elegante setting voor private meetings, private dining en private events.

WORD OOK ONDERDEEL VAN COLLECTIV

Meer weten over onze meeting & event ruimtes? Vul onderstaand contactformulier in.We nemen dan zo snel mogelijk contact op en/of sturen de gevraagde brochure toe.

Direct bellen en mailen kan natuurlijk ook:

 +31 (0)30 – 767 0411

 collectiv@creativevalley.nl

Collectiv
Mail mij de brochure over
Wil je op de hoogte blijven?
Ik ga akkoord met het versturen en opslaan van mijn gegevens conform het privacy statement

Bereikbaarder wordt het niet

Met Collectiv kun je alle kanten op. Letterlijk. Je zit immers midden in het midden van het midden van Nederland. Je stapt zo uit de trein, tram of bus het gebouw binnen, van deur tot deur met een dak boven je hoofd. En na afloop ben je zo weer op weg naar huis of je volgende afspraak. Pal naast Creative Valley zit de grootste fietsenstalling ter wereld en in parkeergarage P4 kun je comfortabel je auto parkeren.

Creative Valley Utrecht CS
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht