Creative Valley Papendorp

About

THE WAY WE WORK TODAY

Bij Creative Valley werk je vandaag al op de werkplek van morgen. In onze flexibele, high-end kantoorlocatie draait het om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. Het resultaat is een werkomgeving waar je je prettig voelt en efficiënt werkt, en waarin je onderdeel wordt van een betrokken groep ondernemers en ondernemingen. Samen tellen zij op tot een actieve en kleurrijke community van ambitieuze gelijkgestemden.

Wat mogen we voor je doen?

WERKEN OP HET KRUISPUNT VAN NEDERLAND

Business Park Papendorp is een unieke kantoorlocatie met veel groen, prachtige architectuur en een hoge concentratie sterke en zichtbare dienstverleners. Dagelijks werken er ruim 12.000 mensen. Het is onderdeel van de stad Utrecht, maar de ligging en parkachtige opzet geven het een campus-gevoel met een hele eigen identiteit. Creative Valley is direct zichtbaar en bereikbaar vanaf de A12 en A2, en binnen 8 minuten OV je naar Utrecht CS.

Creative Valley Papendorp zit op de best bereikbare snelweglocatie van Nederland: Business Park Papendorp. Op het kruispunt van de A12 en A2 bieden wij ondernemingen en zelfstandigen hoogwaardige werkplekken, serviced offices en ons unieke vergaderconcept Youmeet. In onze high-end faciliteiten en services vind je alles wat je verwacht. En nog veel meer waar je nooit aan had gedacht.

Onze beloftes

MAKKELIJKER, INTERACTIEVER, BETAALBAARDER

Middenin het bruisende hart van Nederland hebben wij het gebouw, de faciliteiten en de community die jou helpen iedere dag het meeste uit je werk te halen. Dit zijn onze beloftes aan jou.

Het begint bij jou
Als wij een gebouw ontwerpen, tekenen we eerst een mens. Jij dus. De rest komt daar omheen. Van de eerste steen tot de laatste stoel en van de kunst aan de muur tot waar en hoe de pantry’s geplaatst zijn, onze gebouwen zijn ontwikkeld, gebouwd en ingericht om interactie en inspiratie te faciliteren. The anti office noemen we dat. Stap maar eens binnen, dan voel je wat we bedoelen.
Kleurrijke community
Creative Valley is de dagelijkse bestemming voor een zeer uiteenlopende groep ondernemers en bedrijven, van media tot gezondheidszorg en van cultuur tot technologie. Al die onafhankelijk werkende bloedgroepen, talenten en bedrijfsculturen tellen samen op tot een actieve, kleurrijke community waarin je elkaar inspireert en vooruit helpt. En als het even kan, samenwerkt. Maar uiteraard zonder regeltjes of verplichtingen: alles mag, niks moet.
De business class in business
Bij Creative Valley verzorgen we alles wat jij nodig hebt om meer uit je werk te halen. Maar dan beter. En makkelijker. En lekkerder. Van stijlvol interieurdesign tot extreem snel internet, van een biologische brasserie tot serviced boardrooms en van permanente kunstexposities tot hoogwaardige ondersteunende diensten. We hebben alles wat je verwacht. En veel waar je nooit aan had gedacht.
Betaalbaarder dan je denkt
Bij Creative Valley geloven we dat stijlvolle luxe en high-end voorzieningen jou beter laten werken. Daarom bezuinigen we nergens op bij het ontwikkelen van ons aanbod, of het nu gaat om inrichting, kunst, diensten, faciliteiten of lekker eten en drinken. Maar omdat je de kosten daarvan deelt met alle andere gebruikers, zijn we betaalbaarder dan je zou denken. Zo bieden we je meer dan je verwacht, maar kost dat je minder dan je dacht.
Een bestemming op zich
Een uitnodigend en inspirerend kantoor werkt niet alleen lekker, maar straalt ook af op de identiteit van je bedrijf. De kwaliteit van de voorzieningen, het hoogwaardige interieurdesign, de moderne kunst en de open architectuur van het gebouw: alles bij Creative Valley telt samen met de identiteit van jouw organisatie op tot een unieke bestemming waar mensen graag komen. Een klassieke win-win situatie dus.
Vorige slide
Volgende slide

Diensten en faciliteiten

DETAILS DIE HET VERSCHIL MAKEN

Wat gebouw, diensten en faciliteiten betreft hebben we overal voor je over nagedacht.
Wij zorgen dat alles perfect is, zodat jij je volledig kunt focussen op waar jij goed in bent.

4b4 Diensten en faciliteiten_1

Biologische
brasserie

In onze brasserie maakt de chef fantastische lunches voor je. Maar ook ‘iets van bitterballen ofzo’, een walking dinner of een compleet vijfgangendiner.
4b4 Diensten en faciliteiten_2

Serviced
boardrooms

Voor besloten besprekingen of presentaties hebben we volledig geoutilleerde, high-end boardrooms met alle A/V Voorzieningen. En indien gewenst verzorgen wij de catering.
4b4 Diensten en faciliteiten_3

Publieke
ruimtes

Ons gebouw is ontwikkeld voor interactie en inspiratie. Je vindt dus overal publieke ruimtes waar je elkaar ontmoet, ideeën deelt en elkaar verder helpt.
4b4 Diensten en faciliteiten_4

Youmeet

Ons prijswinnende Youmeet vergaderconcept is verrassend, inspirerend en volledig ingericht om deelnemers meer uit een meeting te laten halen.
4b4 Diensten en faciliteiten_5

Exposities

Inspiratie kan in een klein hoekje zitten. Daarom staat, hangt en ligt ons gebouw vol met werk van hedendaagse kunstenaars.
4b4 Diensten en faciliteiten_6

Groen en
duurzaam

Wij geloven in happy & healthy workers. Creative Valley heeft 10.000m2 aan buitenruimtes, terrassen en patio's. Daarnaast doen we er alles aan om onze footprint te beperken.
4b4 Diensten en faciliteiten_8

Hosts
en staff

Moeten we een boardroom boeken, gasten verwelkomen, pakjes verzenden, of kunnen we op een andere manier helpen? Je zegt het maar.

Welkom bij onze community

ONZE COMMUNITY

Van de open architectuur tot de prikkelende kunst en van de talloze community events tot de inrichting van onze brasserie: Creative Valley is ontwikkeld en ingericht om inspiratie, toevallige ontmoetingen en kruisbestuiving te faciliteren.

Het is de dagelijkse werkplek voor een zeer gevarieerde groep (creatieve) ondernemers en bedrijven, van media tot fintech en van design tot gezondheidszorg. Al die onafhankelijke werkende talenten, bloedgroepen en bedrijfsculturen tellen samen op tot een actieve, kleurrijke community waarin je elkaar inspireert, vooruit helpt en samenwerkt. Creative Valley voelt meer als een club, dan als een kantoor!

BECOME PART OF OUR COMMUNITY

Would you like to know more about the possibilities at Creative Valley? Fill in the contact form below.
We will then contact you as quickly as possible and/or send you the requested brochure.

You can also call and/or e-mail us directly:

Worspaces
I would like to get in touch about
Location
Email me the brochure about
Do you want to be kept informed?
I agree to sending and storing my data in accordance with the privacy statement

Bereikbaarder wordt het niet

Met Creative Valley kun je alle kanten op. Letterlijk. We zitten met twee vestigingen midden in het midden van het midden van Nederland. Onze vestiging op Business Park Papendorp ligt pal op het kruispunt van de A12 en A2; het is daarmee het best bereikbare kantorenpark van Nederland. En onze vestiging op station Utrecht CS ligt letterlijk aan het OV knooppunt van Nederland: je stapt zo uit de trein, tram of bus Creative Valley binnen.

Creative Valley Utrecht CS
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht