Creative Valley Papendorp

De best bereikbare werkplek van Nederland

THE WAY WE WORK TODAY

Creative Valley  Papendorp is ontworpen om jou meer uit je werk te laten halen. Van de open architectuur tot de centrale trap die de ruggengraat vormt van het gebouw, de lofts en de dakterrassen. Alles is ontwikkeld om inspiratie en interactie te stimuleren en een kleurrijke community te creëeren.

Wat mogen we voor je doen?

KIES EEN WERKRUIMTE DAN DOEN WIJ DE REST

Werk je als zelfstandige? Start-up? Groeiend bedrijf of creatieve corporate? Wij hebben altijd een passende oplossing. Je hebt je eigen werkplek, een shared of private loft en deelt de openbare ruimtes en voorzieningen met bewoners uit verschillende disciplines, van media tot technologie en van e-commerce tot healthcare. Dat is leuk en inspirerend, maar zorgt er ook voor dat je zo’n 25% voordeliger uit bent dan wanneer je zelf een kantoor huurt.

YOUWORK

De makkelijke, all-in oplossing voor ambitieuze zelfstandigen.

Of je nu af en toe binnen vliegt en je laptop openklapt aan een van de werktafels of dat je dagelijks aan je eigen vaste werkplek werkt, als zelfstandige zit je bij Youwork middenin de actie. Daar vind je bovendien stilte- en concentratieplekken, vergaderplekken en een comfortabele woonkamer.

SHARED LOFT

Gemak, comfort en flexibiliteit voor teams van 2 tot 10 personen.

Start-ups en (groeiende) teams tot 6 personen vinden een werkplek in één van onze Shared Lofts. Deze werkplekken leveren we volledig ingericht en voorzien van alle techniek op, dus het team kan direct aan de slag.

PRIVATE LOFTS

Volledig te customizen kantoorruimtes voor teams van iedere grootte.

Ambitieuze bedrijven en creatieve corporates vinden in onze open en transparante private lofts de perfecte kantooroplossing. Deze eigen ruimtes zijn volledig in te richten en vorm te geven naar de wensen en identiteit van de organisatie.

WAT IS ER INBEGREPEN?

Met all-in bedoelen wij echt all-in

Supersnel Wi-Fi – Front desk service – Schoonmaak – Actieve community – Doorlopende kunst exposities – Borrels & events – Post & pakket service –  Daktuin & terras – Biologische brasserie – Community managers – Collectiv vergaderconcept.

Vorige slide
Volgende slide

WORD OOK ONDERDEEL VAN ONZE COMMUNITY

Meer weten over de mogelijkheden bij Creative Valley? Vul onderstaand contactformulier in.
We nemen dan zo snel mogelijk contact op en/of sturen de gevraagde brochure toe.

Direct bellen en mailen kan natuurlijk ook:

Worspaces
Ik kom graag in contact over
Locatie
Mail mij de brochure over
Wil je op de hoogte blijven?
Ik ga akkoord met het versturen en opslaan van mijn gegevens conform het privacy statement

Bereikbaarder wordt het niet

Met Creative Valley kun je alle kanten op. Letterlijk. We zitten met twee vestigingen midden in het midden van het midden van Nederland. Onze vestiging op Business Park Papendorp ligt pal op het kruispunt van de A12 en A2; het is daarmee het best bereikbare kantorenpark van Nederland. En onze vestiging op station Utrecht CS ligt letterlijk aan het OV knooppunt van Nederland: je stapt zo uit de trein, tram of bus Creative Valley binnen.

Creative Valley Papendorp
Orteliuslaan 1- 27
3528 BA Utrecht