Creative Valley Utrecht CS

About

THE WAY WE WORK TODAY

Pal aan het nieuwe Stationsplein van Utrecht CS bieden we 8.500m2 aan hoogwaardige werkplekken, serviced offices en ons vergaderconcept Collectiv. Als zelfstandige, boutique bedrijf of creatieve corporate vind je in onze high-end faciliteiten en services alles wat je verwacht. En nog veel meer waar je nooit aan had gedacht.

Bij Creative Valley draait het om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. Het resultaat is een werkomgeving waar je je niet alleen prettig voelt en efficiënt werkt, maar waarin je ook onderdeel wordt van een betrokken groep ondernemers en ondernemingen. Samen tellen zij op tot een actieve en kleurrijke community van ambitieuze gelijkgestemden.

Wat mogen we voor je doen?

CREATIVE VALLEY CS ALS BESTEMMING

Met ruim 100 miljoen reizigers per jaar is het Stations­gebied van Utrecht het bruisende hart van Nederland. Het gebied ondergaat momenteel een enorme trans­formatie. Samen met de oude binnenstad wordt het één innovatief stadscentrum met een rijke mix aan functies, op slechts 25 minuten treinen van Schiphol en in directe verbinding met Nederland en de rest van Europa. En middenin dat bruisende hart zitten wij. Aan de noordkant van het spoor, aan het nieuwe Stationsplein en met directe toegang tot de historische binnenstad, vind je Creative Valley CS. Met zijn 24­-uurs Urban Hub functie is de geest van het gebouw een weerspiegeling van het nieuwe stationsgebied.

Onze beloftes

MAKKELIJKER, INTERACTIEVER, BETAALBAARDER

Middenin het bruisende hart van Nederland hebben wij het gebouw, de faciliteiten en de community die jou helpen iedere dag het meeste uit je werk te halen. Dit zijn onze beloftes aan jou.

Het begint bij jou
Als wij een gebouw ontwerpen, tekenen we eerst een mens. Jij dus. De rest komt daar omheen. Van de eerste steen tot de laatste stoel en van de kunst aan de muur tot waar en hoe de pantry’s geplaatst zijn, onze gebouwen zijn ontwikkeld, gebouwd en ingericht om interactie en inspiratie te faciliteren. The anti office noemen we dat. Stap maar eens binnen, dan voel je wat we bedoelen.
Kleurrijke community
Creative Valley is de dagelijkse bestemming voor een zeer uiteenlopende groep ondernemers en bedrijven, van media tot gezondheidszorg en van cultuur tot technologie. Al die onafhankelijk werkende bloedgroepen, talenten en bedrijfsculturen tellen samen op tot een actieve, kleurrijke community waarin je elkaar inspireert en vooruit helpt. En als het even kan, samenwerkt. Maar uiteraard zonder regeltjes of verplichtingen: alles mag, niks moet.
De business class in business
Bij Creative Valley verzorgen we alles wat jij nodig hebt om meer uit je werk te halen. Maar dan beter. En makkelijker. En lekkerder. Van stijlvol interieurdesign tot extreem snel internet, van een biologische brasserie tot serviced boardrooms en van permanente kunstexposities tot hoogwaardige ondersteunende diensten. We hebben alles wat je verwacht. En veel waar je nooit aan had gedacht.
Betaalbaarder dan je denkt
Bij Creative Valley geloven we dat stijlvolle luxe en high-end voorzieningen jou beter laten werken. Daarom bezuinigen we nergens op bij het ontwikkelen van ons aanbod, of het nu gaat om inrichting, kunst, diensten, faciliteiten of lekker eten en drinken. Maar omdat je de kosten daarvan deelt met alle andere gebruikers, zijn we betaalbaarder dan je zou denken. Zo bieden we je meer dan je verwacht, maar kost dat je minder dan je dacht.
Een bestemming op zich
Een uitnodigend en inspirerend kantoor werkt niet alleen lekker, maar straalt ook af op de identiteit van je bedrijf. De kwaliteit van de voorzieningen, het hoogwaardige interieurdesign, de moderne kunst en de open architectuur van het gebouw: alles bij Creative Valley telt samen met de identiteit van jouw organisatie op tot een unieke bestemming waar mensen graag komen. Een klassieke win-win situatie dus.
Vorige slide
Volgende slide

Diensten en faciliteiten

DETAILS DIE HET VERSCHIL MAKEN

Wat gebouw, diensten en faciliteiten betreft hebben we overal voor je over nagedacht.
Wij zorgen dat alles perfect is, zodat jij je volledig kunt focussen op waar jij goed in bent.

Biologische
brasserie

In onze brasserie maakt de chef fantastische lunches voor je. Maar ook ‘iets van bitterballen ofzo’, een walking dinner of een compleet vijfgangendiner.

Serviced
boardrooms

Voor besloten besprekingen of presentaties hebben we volledig geoutilleerde, high-end boardrooms met alle A/V Voorzieningen. En indien gewenst verzorgen wij de catering.

Publieke
ruimtes

Ons gebouw is ontwikkeld voor interactie en inspiratie. Je vindt dus overal publieke ruimtes waar je elkaar ontmoet, ideeën deelt en elkaar verder helpt.

Collectiv

Collectiv is een serie unieke, multifunctionele meeting- en event ruimtes waarin je samen werkt, samen ideeën en ervaringen uitwisselt en samen resultaat boekt.

Doorlopende
exposities

Inspiratie kan in een klein hoekje zitten. Daarom staat, hangt en ligt ons gebouw vol met werk van hedendaagse kunstenaars.

Groen en
dakterras

Wij geloven in happy & healthy workers. Met de modernste technieken en op basis van Biophelic design brengen wij buiten binnen, en andersom.

Events

Net als in een members-club organiseren wij veel events voor de bewoners. Van Bootcamp tot BBQ, van de DJ op vrijdag tot themadiners en van expert sessies tot hackatons.

Hosts
en staff

Moeten we een boardroom boeken, gasten verwelkomen, pakjes verzenden, of kunnen we op een andere manier helpen? Je zegt het maar.

Luxury
apartments

Voor jouw gasten of medewerkers bieden we je met Nest je eigen appartement. Voor minimaal twee weken en maximaal 6 maanden is Nest jouw comfortabele, intieme en bijzonder complete uitvalsbasis.

Welkom bij onze community

DETAILS DIE HET VERSCHIL MAKEN

Bij Creative Valley huur je niet zomaar een werkplek, maar word je onderdeel van een zeer diverse groep ondernemers en bedrijven. Samen tellen al die talenten, skills en karakters op tot een actieve, kleurrijke community waarin je elkaar inspireert en vooruit helpt.

WORD OOK ONDERDEEL VAN ONZE COMMUNITY

Meer weten over de mogelijkheden bij Creative Valley? Vul onderstaand contactformulier in.
We nemen dan zo snel mogelijk contact op en/of sturen de gevraagde brochure toe.

Direct bellen en mailen kan natuurlijk ook:

Worspaces
Ik kom graag in contact over
Locatie
Mail mij de brochure over
Wil je op de hoogte blijven?
Ik ga akkoord met het versturen en opslaan van mijn gegevens conform het privacy statement

Bereikbaarder wordt het niet

Met Creative Valley kun je alle kanten op. Letterlijk. We zitten met twee vestigingen midden in het midden van het midden van Nederland. Onze vestiging op Business Park Papendorp ligt pal op het kruispunt van de A12 en A2; het is daarmee het best bereikbare kantorenpark van Nederland. En onze vestiging op station Utrecht CS ligt letterlijk aan het OV knooppunt van Nederland: je stapt zo uit de trein, tram of bus Creative Valley binnen.

Creative Valley Utrecht CS
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht