Creative Valley Collectiv

Meeting & Event Spaces

THE WAY WE WORK TODAY

Creative Valley Collectiv is een serie van 6 unieke, high-end meeting en eventruimtes pal aan het Stationsplein van Utrecht CS. Daarnaast hebben we op Businesspark Papendorp het meest stijlvolle en high-end ingerichte ‘hutje op de hei’ voor zakelijk Nederland: The Pavilion, de exclusieve buitenplaats van Collectiv.

Bij Collectiv draait alles om samen werken, samen ideeën uitwisselen en samen resultaat boeken in een intieme, stijlvolle en inspirerende omgeving. Bij Collectiv vind je de perfecte ruimte(s) voor iedere bijeenkomst, wat het doel ervan ook is. Een discrete meeting of een creatieve brainstorm? Een stijlvol relatie-event of een interactieve workshop? Vier bezoekers of veertig? Jij mag het zeggen, wij zorgen dat alles tot in de puntjes voor je verzorgd is.

Wat mogen we voor je doen?

Onze Ruimtes

INTIEM, STIJLVOL EN PERSOONLIJK

Van The Auditorium tot The Study, van The Workshop tot The Salon en van The Classic tot The Glass house; alle ruimtes zijn flexibel, multifunctioneel en perfect geoutilleerd. En The Pavilion biedt als exclusieve buitenplaats van Collectiv de perfecte, elegante setting voor private meetings, private dining en private events.

Bij Collectiv zorgen we dat jij en je gezelschap precies krijgen wat je nodig hebt. En daar hoort natuurlijk ook een ontvangst, pauze, lunch of break-out bij. Ook voor deze situaties hebben we de perfecte ruimtes; in The Lounge word je door ons team ontvangen en naar de juiste ruimte begeleid. The Time Out is de perfecte plek waar je tijdens de meetings even kunt relaxen, met een broodje de krant kunt lezen of waar je tussendoor telefoontjes kunt afhandelen.

Onze Beloftes

DETAILS DIE HET VERSCHIL MAKEN

Op de best bereikbare plek van Nederland, middenin het bruisende nieuwe stationsgebied van Utrecht CS, is Collectiv de innovatieve meeting- en eventlocatie waar jij het meeste uit iedere bijeenkomst haalt. Dit zijn onze beloftes aan jou.

Het begint
bij jou

Als wij een meeting of event voor je organiseren draait alles om jou en jouw wensen. We gaan je niet vertellen wat wij allemaal kunnen, maar luisteren heel goed naar wat jij verwacht. En vervolgens zorgen we dat jij precies dat krijgt. Van de eerste offerte tot de laatste goody bag denken we met je mee: flexibel, persoonlijk en proactief.

Het voelt als
thuiskomen

We zitten dan wel op de drukste en best bereikbare plek van Nederland, maar zodra je binnen stapt voel je hoe ontspannen, informeel en persoonlijk Collectiv is. Van het oprechte gastheerschap van onze hosts tot stijlvol ingerichte meeting rooms, alles bij Collectiv draait om een laagdrempelige en volledig ontzorgde ervaring.

Flexibel
en veelzijdig

Ons ervaren team is creatief, veelzijdig en laat zich graag uitdagen om een programma volledig op maat samen te stellen. Een combinatie van meerdere ruimtes? Alle ruimtes tegelijk? Thematische aankleding? Catering op maat? Zeg jij maar wat je nodig hebt, dan doen wij je een verrassend en compleet voorstel.

Lekker, lekker,
lekker

Wij weten hoe belangrijk lekker eten en drinken is voor het succes van jouw event. Daarom hebben wij misschien wel een van de beste F&B-teams in de branche. Vanuit onze brasserie La Vallée serveren wij dagverse, topklasse producten, van luxe broodjes tot complete menu’s op het allerhoogste niveau. Vegetarisch, vegan of andere wensen? Je zegt het maar!

Betaalbare
luxe

Stijlvol design, inspirerende kunst, unieke architectuur en betrokken, persoonlijke service maken iedere meeting bijzonder. Bij het ontwikkelen van onze voorzieningen hebben we nergens op bezuinigd. En dat voel je, zie je, ervaar je en proef je. Je krijgt meer dan je verwacht, maar dat kost je minder dan je dacht. Betaalbare luxe noemen wij dat.

Unieke
programmering

Om voeling te houden met wat er leeft en om onze gasten iets terug te geven, programmeren wij zelf (of met derden) onze Collectiv Hosted Events. Daarbij werkt Collectiv als platform of podium voor een serie zeer uiteenlopende bijeenkomsten, van speaker events tot netwerkborrels, van events voor de culturele sector tot overheid en zakenleven. Kom je eens langs?

WORD OOK ONDERDEEL VAN COLLECTIV

Meer weten over onze meeting & event ruimtes? Vul onderstaand contactformulier in.We nemen dan zo snel mogelijk contact op en/of sturen de gevraagde brochure toe.

Direct bellen en mailen kan natuurlijk ook:

Collectiv
Mail mij de brochure over
Wil je op de hoogte blijven?
Ik ga akkoord met het versturen en opslaan van mijn gegevens conform het privacy statement

Bereikbaarder wordt het niet

Met Creative Valley kun je alle kanten op. Letterlijk. We zitten met twee vestigingen midden in het midden van het midden van Nederland. Onze vestiging op Business Park Papendorp ligt pal op het kruispunt van de A12 en A2; het is daarmee het best bereikbare kantorenpark van Nederland. En onze vestiging op station Utrecht CS ligt letterlijk aan het OV knooppunt van Nederland: je stapt zo uit de trein, tram of bus Creative Valley binnen.

Creative Valley Utrecht CS
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht