Workspaces & offices

The way we work today

WELKOM BIJ CREATIVE VALLEY

Bij Creative Valley werk je vandaag al op de werkplek van morgen. In onze flexibele, high-end kantoorlocaties in Utrecht CS en Utrecht Papendorp vind je vooruitstrevende losse werkplekken, serviced offices en vergaderconcepten. Je huurt precies de ruimte die je nodig hebt en deelt alle diensten en faciliteiten daar omheen.

Bij Creative Valley draait alles om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. Het resultaat is een werkomgeving waar je je niet alleen prettig voelt en efficiënt werkt, maar waarin je ook onderdeel wordt van een betrokken groep ondernemers en ondernemingen. Samen tellen zij op tot een actieve en kleurrijke community van ambitieuze gelijkgestemden.

Kom langs, stap erin en laat je inspireren.

Creative Valley
Utrecht CS

Werken aan het Stationsplein van
Utrecht CS.

Business Park Papendorp

Werken op het kruispunt van
Nederland.

Creative Valley Leidsche Rijn

Werken aan de A2 bij
Utrecht.

Bereikbaarder wordt het niet

Met Creative Valley kun je alle kanten op. Letterlijk. We zitten met twee vestigingen midden in het midden van het midden van Nederland. Onze vestiging op Business Park Papendorp ligt pal op het kruispunt van de A12 en A2; het is daarmee het best bereikbare kantorenpark van Nederland. En onze vestiging op station Utrecht CS ligt letterlijk aan het OV knooppunt van Nederland: je stapt zo uit de trein, tram of bus Creative Valley binnen.

Creative Valley Utrecht CS
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht

Creative Valley Papendorp
Orteliuslaan 1- 27
3528 BA Utrecht