Creative Valley Utrecht CS

Workspaces & Offices

THE WAY WE WORK TODAY

Pal aan het Stationsplein van Utrecht CS bieden we 8.500m2 aan hoogwaardige werkplekken, serviced offices en ons vergaderconcept Collectiv. Hier vind je in onze high-end faciliteiten en services alles wat je verwacht. En nog veel meer waar je nooit aan had gedacht.

Bij Creative Valley draait het om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. Het resultaat is een werkomgeving waar je je niet alleen prettig voelt en efficiënt werkt, maar waarin je ook onderdeel wordt van een betrokken groep ondernemers en ondernemingen. Samen tellen zij op tot een actieve en kleurrijke community van ambitieuze gelijkgestemden.

Wat mogen we voor je doen?

KIES EEN WERKRUIMTE DAN DOEN WIJ DE REST

Bij Creative Valley hebben we altijd en voor iedereen een passende oplossing. Je hebt een vaste óf flexibele werkplek, studio of private loft en deelt de public areas en voorzieningen met bewoners uit verschillende disciplines, van media tot technologie en van e-commerce tot healthcare. Dat is niet alleen leuk en inspirerend, het zorgt er bovendien voor dat je zo’n 25% voordeliger uit bent dan wanneer je zelf een eigen kantoorruimte huurt.

WERKPLEKKEN

De makkelijke, all-in oplossing voor ambitieuze zelfstandigen

STUDIO’S

Gemak, comfort en flexibiliteit voor teams tot 6 personen

PRIVATE LOFTS

Volledig te customizen kantoorruimtes voor teams van iedere grootte

WAT IS ER INBEGREPEN?

Met all-in bedoelen wij echt all-in

Supersnel Wi-Fi – Front desk service – Schoonmaak – Actieve community – Doorlopende kunst exposities – Borrels & events – Post & pakket service –  Daktuin & terras – Biologische brasserie – Community managers – Collectiv vergaderconcept.

Werkplekken

VRIJHEID & FLEXIBILITEIT

Of je nu af en toe binnen vliegt of dagelijks je werk doet en je meetings plant in Creative Valley, je bent altijd verzekerd van je eigen vaste plek in onze community. Je zit op onze open verdiepingen midden in de actie. Wil je in stilte werken dan zijn er verschillende concentratieplekken waar je terecht kunt. Voor meetings heb je beschikking over meerdere vergaderplekken, een comfortabele lounge en prachtige boardrooms. En natuurlijk is onze brasserie de beste plek om lekker te lunchen en je gasten te ontvangen.

Optie 1

Daypass

DE FLEXIBELE OPLOSSING DIE JE PER DAG AFNEEMT

Optie 2

Creative Valley Membership

EEN EIGEN FLEXIBELE PLEK IN ONZE COMMUNITY

Optie 3

Kantoor voor een dag

RESERVEER EEN KANTOOR VOOR EEN VASTE DAG OF HOUD HET FLEXIBEL

Optie 4

Bedrijfs Membership

FLEXPLEK - VERGADERRUIMTE - CLUBHUIS

Een nieuwe manier van werken vraagt om flexibiliteit, ook in vierkante meters. Je wil gebruik maken van een werkplek of vergaderruimte op het moment dat je daar behoefte aan hebt, op een locatie die voor jouw het beste werkt. En plek waar je kan samenkomen met collega’s om te werken, te brainstormen, te socializen én je komt automatisch in contact met een interessante community gelijkgestemde.

Prijs op aanvraag.

Vorige slide
Volgende slide

Studios

GEMAK, COMFORT EN LUXE

Voor teams tot 6 personen hebben we op de open verdiepingen onze creatieve studio’s. Deze afsluitbare werkplekken leveren we volledig ingericht op, dus je kunt met je team direct aan de slag. Met deze oplossing kies je voor het comfort van je eigen kantoor, maar met het gemak en de luxe van alles wat Creative Valley je te bieden heeft. Er zijn dan ook verschillende vergaderplekken, stilte- en concentratieplekken, een prachtige lounge en natuurlijk onze brasserie waar je altijd toegang toe hebt.

Vorige slide
Volgende slide

Private Lofts

COMPLETE KANTOORRUIMTE VANAF 150M₂

Ambitieuze bedrijven en creatieve corporates vinden in onze open en transparante private lofts de perfecte kantooroplossing. Deze eigen ruimten zijn volledig in te richten en vorm te geven naar de wensen en identiteit van de organisatie. Bovendien zijn de private lofts flexibel en schaalbaar, zodat de ruimte mee kan groeien met het succes van de onderneming. Indien gewenst verzorgen wij de volledige inrichting.

Vorige slide
Volgende slide

WORD OOK ONDERDEEL VAN ONZE COMMUNITY

Meer weten over de mogelijkheden bij Creative Valley? Vul onderstaand contactformulier in.
We nemen dan zo snel mogelijk contact op en/of sturen de gevraagde brochure toe.

Direct bellen en mailen kan natuurlijk ook:

Worspaces
Ik kom graag in contact over
Locatie
Mail mij de brochure over
Wil je op de hoogte blijven?
Ik ga akkoord met het versturen en opslaan van mijn gegevens conform het privacy statement

Bereikbaarder wordt het niet

Met Creative Valley kun je alle kanten op. Letterlijk. We zitten met twee vestigingen midden in het midden van het midden van Nederland. Onze vestiging op Business Park Papendorp ligt pal op het kruispunt van de A12 en A2; het is daarmee het best bereikbare kantorenpark van Nederland. En onze vestiging op station Utrecht CS ligt letterlijk aan het OV knooppunt van Nederland: je stapt zo uit de trein, tram of bus Creative Valley binnen.

Creative Valley Utrecht CS
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht