Evenementenlocatie Utrecht

Creative Valley Collectiv

THE PAVILION, DE PERFECTE EVENEMENTENLOCATIE IN UTRECHT

Een evenement organiseren in de regio Utrecht? The Pavilion is de perfecte evenementenlocatie met een centrale ligging. Deze inspirerende intiemen locatie is veelzijdig en geschikt voor bijna ieder type event. Van private diner, product launch of een kookworkshop van een bekende Chef, niets is te gek. Vraag naar de mogelijkheden!

Bijzondere evenementenlocatie Utrecht

Wij bieden een bijzondere locatie voor events, meetings, een feest, maar ook zeker als vergaderlocatie is The Pavilion geschikt. En dat alles op een toplocatie in de stad Utrecht. De maximale capaciteit van 50 personen maakt dat er voldoende ruimte is voor jouw gasten. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig. Een 55 inch scherm met geluidsinstallatie, het perfecte decor voor een presentatie met flip-over, high-end catering, gratis parkeergelegenheid en op loopafstand van het ov. Kortom, een unieke locatie in Utrecht voor intieme evenementen.

 

Feesten en evenementen in Utrecht, de mogelijkheden zijn eindeloos

Wij zullen ervoor zorgen dat alles voldoet aan jullie wensen, of het nu gaat om een zakelijk diner of een bedrijfsfeest. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Wij gaan aan de hand van een uitgebreide checklist na of alles aan uw wensen voldoet. Een private dinner met een sterrenkok of een exclusief feest met DJ en cocktailbar? Wat kunnen we voor jullie betekenen?

 

Het nieuwe creatieve vergaderen

Een event organiseren of juist vergaderen, het is de perfecte locatie. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om bijeenkomsten en vergaderingen te organiseren bij onze eventlocatie in Utrecht. De inspirerende locatie zorgt ervoor dat zakelijke evenementen een gegarandeerd succes worden. Het uitwisselen van ideeën, opdoen van inspiratie en samen komen, dat is waar The Pavilion de perfecte plaats voor is.

Uitstekende service bij onze evenementenlocatie Utrecht

Wij doen er alles aan om een geweldige sfeer te creëren voor jouw event. Een exclusieve service staat dan ook centraal. Ons team staat vanaf de voorbereiding tot ontvangst garant voor uitmuntende gastvrijheid en een discrete service. Dit alles wordt in overleg met jou gedaan aan de hand van de wensen en het gezelschap. Onze service is flexibel en onze lat ligt hoog. Dit maakt dat wij voor ieder gezelschap aan de wensen kunnen voldoen!

 

Centraal gelegen met een goede bereikbaarheid

Een meeting, congres of feestlocatie, voor ieder type evenement is het belangrijk dat deze uitstekend bereikbaar is. Op zoek naar een locatie in de regio midden Nederland inclusief gratis parkeren? Dan is The Pavilion dé evenementenlocatie met alle benodigde technische faciliteiten.

Heb je specifieke wensen, vragen of wil je een reservering maken? Neem dan contact met ons op!

WORD OOK ONDERDEEL VAN COLLECTIV

Meer weten over onze meeting & event ruimtes? Vul onderstaand contactformulier in.We nemen dan zo snel mogelijk contact op en/of sturen de gevraagde brochure toe.

Direct bellen en mailen kan natuurlijk ook:

 +31 (0)30 – 767 0411

 collectiv@creativevalley.nl

Collectiv
Mail mij de brochure over
Wil je op de hoogte blijven?
Ik ga akkoord met het versturen en opslaan van mijn gegevens conform het privacy statement

Bereikbaarder wordt het niet

Met Collectiv kun je alle kanten op. Letterlijk. Je zit immers midden in het midden van het midden van Nederland. Je stapt zo uit de trein, tram of bus het gebouw binnen, van deur tot deur met een dak boven je hoofd. En na afloop ben je zo weer op weg naar huis of je volgende afspraak. Pal naast Creative Valley zit de grootste fietsenstalling ter wereld en in parkeergarage P4 kun je comfortabel je auto parkeren.

Creative Valley Utrecht CS
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht