CREATIVE VALLEY

Creative Valley Centraal Station en Creative Valley Papendorp zijn vijfsterren high-end werkomgevingen. Bij Creative Valley draait alles om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. Het resultaat is een werkomgeving waar je je niet alleen prettig voelt en efficiënt werkt, maar waarin je ook onderdeel wordt van een betrokken groep mensen.

CREATIVE VALLEY COLLECTIV

Creative Valley Collectiv is ons creatieve meeting- en eventsconcept, onderdeel van Creative Valley. Collectiv is een serie van 7 unieke, multifunctionele meeting- en eventsruimtes waarin je samen werkt, samen ideeën en ervaringen uitwisselt en samen resultaat boekt. Van auditorium tot dakterras, van scrum rooms tot boardroom en van break-out ruimtes tot ons best bewaarde geheim, onze zeer exclusieve private meeting room The Pavilion gelegen op Papendorp. Collectiv is warm, persoonlijk en behoort in service, uitstraling en faciliteiten tot de top van de evenementenmarkt.

HOE GAAT JOUW STAGE ERUIT ZIEN?

Hospitality zit in je DNA en organiseren kun jij als de beste. Je ondersteunt de events afdeling met het maken van reserveringen en overige administratieve taken die hier uit voort vloeien. Als commercieel organisatietalent weet jij als geen ander hoe je de verwachtingen van onze gasten kunt overtreffen! Je zal ons operationele team assisteren bij het ontvangen van de gasten en zorgen dat het programma precies klopt zoals van tevoren is afgesproken. Verder assisteer je bij klantevenementen en lever je een bijdrage om Creative Valley Collectiv verder te laten groeien.

 WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

Wij zijn een hecht team van collega’s en gastvrijheid zit in ons bloed. Met veel ervaring in de top van de Hospitality weten we jou mee te laten groeien in het 5 sterren niveau wat wij nastreven. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen op het gebied van events & relatiebeheer en wij begeleiden je daarbij. Wij weten dat details het verschil kunnen maken en streven om samen als een team het maximale van onszelf te vragen. Met een gezonde dosis humor wordt ons harde werken vaak beloond, deze successen vieren wij graag samen en hier krijgen wij, en hopelijk jij straks ook, energie van!

 

SOLLICITEREN EN KOFFIE DRINKEN?

Grijp jij deze unieke kans om stage te kunnen lopen in het hart van Utrecht op een bijzondere event locatie op loopafstand van het station? Dans je iedere laatste donderdag van de maand mee in onze brasserie op de beats van onze DJ? Volg jij een opleiding in de richting van hotelschool, hospitality- of eventmanagement en ben je enthousiast geworden van onze mogelijkheden? Dan willen we jou als proactieve multitasker graag ontmoeten en drinken we graag koffie met je om kennis te maken!

 

Email ons een kort motivatiefilmpje, of een motivatiebrief, met je CV en dan hopen wij jou snel te kunnen uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

 

Mail naar jasper@creativevalley.nl. Heb je nog vragen over de vacature, neem dan contact met ons op via nummer 030-767 0410. De startdatum en de duur van jouw stage is in overleg.