Workspaces & offices

 

The way we work today

Welkom bij Creative Valley

Bij Creative Valley werk je vandaag al op de werkplek van morgen. In onze flexibele, high-end kantoorlocaties in Utrecht Papendorp en Utrecht CS vind je vooruitstrevende losse werkplekken, serviced offices en vergaderconcepten. Je huurt precies de ruimte die je nodig hebt en deelt alle diensten en faciliteiten daar omheen.

Bij Creative Valley draait alles om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. Het resultaat is een werkomgeving waar je je niet alleen prettig voelt en efficiënt werkt, maar waarin je ook onderdeel wordt van een betrokken groep ondernemers en ondernemingen. Samen tellen zij op tot een actieve en kleurrijke community van ambitieuze gelijkgestemden.

Kom langs, stap erin en laat je inspireren.

logo Creative Valley horizontaal

Werken aan het Stationsplein van Utrecht CS.

Werken op het kruispunt van Nederland.

Locaties Creative Valley GoogleMap

Bereikbaarder wordt het niet

Met Creative Valley kun je alle kanten op. Letterlijk. We zitten met twee vestigingen midden in het midden van het midden van Nederland. Onze vestiging op Business Park Papendorp ligt pal op het kruispunt van de A12 en A2; het is daarmee het best bereikbare kantorenpark van Nederland. En onze vestiging op station Utrecht CS ligt letterlijk aan het OV knooppunt van Nederland: je stapt zo uit de trein, tram of bus Creative Valley binnen.