Nieuw:

Creative Valley Utrecht CS

 
Creative Valley logo

The way we work today

Bij Creative Valley werk je vandaag al op de werkplek van morgen. Bij Creative Valley draait het om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. Het resultaat is een werkomgeving waar je je niet alleen prettig voelt en efficiënt werkt, maar waarin je ook onderdeel wordt van een betrokken groep ondernemers en ondernemingen. Samen tellen zij op tot een actieve en kleurrijke community van ambitieuze gelijkgestemden.

Creative Valley logo

Werken waar het gebeurt

In maart 2019 openen wij middenin het bruisende stationsgebied van Utrecht Creative Valley CS. Pal aan het nieuwe Stationsplein creëren we 8.500m2 aan hoogwaardige werkplekken, serviced offices en vergaderconcepten. Als zelfstandige, boutique bedrijf of creatieve corporate vind je in onze high-end faciliteiten en services alles wat je verwacht. En nog veel meer waar je nooit aan had gedacht.

Image

Creative Valley CS
is een urban hub

Met zijn 24­uurs Urban Hub functie is de geest van het gebouw een weerspiegeling van het nieuwe stationsgebied. Een smeltkroes waarin werken, wonen, winkelen, vergaderen, ontmoeten en ontspannen moeiteloos door elkaar lopen.

0
Creative Valley
0
werkplekken
0
public area
0
private lofts
0
daktuin
0
studio's

Creative Valley CS
is een urban hub

Met zijn 24­uurs Urban Hub functie is de geest van het gebouw een weerspiegeling van het nieuwe stationsgebied. Een smeltkroes waarin werken, wonen, winkelen, vergaderen, ontmoeten en ontspannen moeiteloos door elkaar lopen.

0
Creative Valley
0
daktuin
0
werkplekken
0
public area
0
private lofts
0
studio's

Creative Valley CS

 

Creative Valley CS als bestemming

Met ruim 100 miljoen reizigers per jaar is het Stations­gebied van Utrecht het bruisende hart van Nederland. Het gebied ondergaat momenteel een enorme trans­formatie. Samen met de oude binnenstad wordt het één innovatief stadscentrum met een rijke mix aan functies, op slechts 25 minuten treinen van Schiphol en in directe verbinding met Nederland en de rest van Europa. En middenin dat bruisende hart zitten wij. Aan de noordkant van het spoor, aan het nieuwe Stationsplein en met directe toegang tot de historische binnenstad, vind je Creative Valley CS. Met zijn 24­-uurs Urban Hub functie is de geest van het gebouw een weerspiegeling van het nieuwe stationsgebied.

Onze beloftes

 

Makkelijker, interactiever, betaalbaarder

Middenin het bruisende hart van Nederland hebben wij het gebouw, de faciliteiten en de community die jou helpen iedere dag het meeste uit je werk te halen. Dit zijn onze beloftes aan jou.

Workspaces

 

Kies een werkruimte dan doen wij de rest

Werk je als zelfstandige? Start-up? Groeiend bedrijf of creatieve corporate? Bij Creative Valley hebben we altijd een passende oplossing. Je hebt je eigen werkplek, studio of private loft en deelt de public areas en voorzieningen met bewoners uit verschillende disciplines, van media tot technologie en van e-commerce tot healthcare. Dat is niet alleen leuk en inspirerend, het zorgt er bovendien voor dat je zo’n 25% voordeliger uit bent dan wanneer je zelf een eigen kantoorruimte huurt.

Alles weten over werkplekken & studio’s?

Image

Werkplekken

De makkelijke, all-in oplossing voor ambitieuze zelfstandigen

 • Keuze uit 60 vaste, eigen werkplekken met ruime bureaus
 • Gebruik lounges, crunch cells & vergaderplekken
 • Gebruik van de hospitality services
 • Onbeperkt bonenkoffie, thee en bronwater
 • Brasserie La Vallée lunches tegen kostprijs
 • Vaste all-in prijs €595,- ex. BTW per maand
 • Opzegtermijn van 3 maanden
Image

Studio's

Gemak, comfort en flexibiliteit voor teams tot 6 personen

 • 15 studio’s met 4 tot 6 werkplekken
 • Volledig ingericht met desks, kastruimte en whiteboard
 • Gebruik lounges, crunch cells & vergaderplekken
 • Gebruik van de hospitality services
 • Onbeperkt bonenkoffie, thee en bronwater
 • Brasserie La Vallée lunches tegen kostprijs
 • Vaste all-in prijs vanaf €1.995,- ex. BTW per maand
 • Opzegtermijn van 6 maanden

Private Lofts zijn verhuurd!

Image

Private Lofts

Volledig te customizen kantoorruimtes voor teams van iedere grootte

 • Kantoorruimte van 150 tot 1.500m2
 • Voor teams van iedere grootte
 • Open en transparante ruimtes
 • Vrij in te delen, customizable inrichting
 • Volledig gebruik van alle services en voorzieningen
 • Koffie, thee en brasserie tegen kostprijs
 • Vanaf €285 per m2

Diensten en faciliteiten

 

Details die het verschil maken

Wat gebouw, diensten en faciliteiten betreft hebben we overal voor je over nagedacht. Wij zorgen dat alles perfect is, zodat jij je volledig kunt focussen op waar jij goed in bent.

Biologische brasserie

In onze brasserie maakt de chef fantastische lunches voor je. Maar ook ‘iets van bitterballen ofzo’, een walking dinner of een compleet vijfgangendiner.

Lees meer

Doorlopende exposities

Inspiratie kan in een klein hoekje zitten. Daarom staat, hangt en ligt ons gebouw vol met werk van hedendaagse kunstenaars.

Lees meer

Serviced boardrooms

Voor besloten besprekingen of presentaties hebben we volledig geoutilleerde, high-end boardrooms met alle A/V Voorzieningen. En indien gewenst verzorgen wij de catering.

Lees meer

Groen en dakterras

Wij geloven in happy & healthy workers. Met de modernste technieken en op basis van Biophelic design brengen wij buiten binnen, en andersom.

Lees meer

Publieke ruimtes

Ons gebouw is ontwikkeld voor interactie en inspiratie. Je vindt dus overal publieke ruimtes waar je elkaar ontmoet, ideeën deelt en elkaar verder helpt.

Lees meer

Events

Net als in een members-club organiseren wij veel events voor de bewoners. Van Bootcamp tot BBQ, van de DJ op vrijdag tot themadiners en van expert sessies tot hackatons.

Lees meer

Collectiv

Collectiv is een serie unieke, multifunctionele meeting- en event ruimtes waarin je samen werkt, samen ideeën en ervaringen uitwisselt en samen resultaat boekt.

Lees meer

Hosts en staff

Moeten we een boardroom boeken, gasten verwelkomen, pakjes verzenden, of kunnen we op een andere manier helpen? Je zegt het maar.

Lees meer

Welkom bij onze community

 

Bij Creative Valley huur je niet zomaar een werkplek, maar word je onderdeel van een zeer diverse groep ondernemers en bedrijven. Samen tellen al die talenten, skills en karakters op tot een actieve, kleurrijke community waarin je elkaar inspireert en vooruit helpt.

Contact

 

Doe je mee?

Meer weten over de werkplekken en studio’s bij Creative Valley Utrecht CS? Vul het contactformulier in voor meer informatie. We sturen je dan een e-brochure met daarin alle mogelijkheden en prijzen. Als je je telefoonnummer achterlaat nemen we contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Bellen kan ook op 030 767 0410. Je kunt natuurlijk ook rechtstreeks mailen naar welkom@creativevalley.nl

Wat is je naam?
Heb je een website?
Dit is een verplicht veld.
Wat is je e-mailadres?
Wat is je telefoonnummer?
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input