Creative Valley Utrecht CS

 

Workspaces & Offices

The way we work today

Pal aan het nieuwe Stationsplein van Utrecht CS bieden we 8.500m2 aan hoogwaardige werkplekken, serviced offices en ons vergaderconcept Collectiv. Als zelfstandige, boutique bedrijf of creatieve corporate vind je in onze high-end faciliteiten en services alles wat je verwacht. En nog veel meer waar je nooit aan had gedacht.

Bij Creative Valley draait het om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. Het resultaat is een werkomgeving waar je je niet alleen prettig voelt en efficiënt werkt, maar waarin je ook onderdeel wordt van een betrokken groep ondernemers en ondernemingen. Samen tellen zij op tot een actieve en kleurrijke community van ambitieuze gelijkgestemden.

Wat mogen we voor je doen?

logo Creative Valley horizontaal
Image

Creative Valley CS
is een urban hub

Met zijn 24­uurs Urban Hub functie is de geest van het gebouw een weerspiegeling van het nieuwe stationsgebied. Een smeltkroes waarin werken, wonen, winkelen, vergaderen, ontmoeten en ontspannen moeiteloos door elkaar lopen.

0
Creative Valley
0
werkplekken
0
public area
0
private lofts
0
daktuin
0
studio's

Creative Valley CS
is een urban hub

Met zijn 24­uurs Urban Hub functie is de geest van het gebouw een weerspiegeling van het nieuwe stationsgebied. Een smeltkroes waarin werken, wonen, winkelen, vergaderen, ontmoeten en ontspannen moeiteloos door elkaar lopen.

0
Creative Valley
0
daktuin
0
werkplekken
0
public area
0
private lofts
0
studio's

Creative Valley CS

 

Creative Valley CS als bestemming

Met ruim 100 miljoen reizigers per jaar is het Stations­gebied van Utrecht het bruisende hart van Nederland. Het gebied ondergaat momenteel een enorme trans­formatie. Samen met de oude binnenstad wordt het één innovatief stadscentrum met een rijke mix aan functies, op slechts 25 minuten treinen van Schiphol en in directe verbinding met Nederland en de rest van Europa. En middenin dat bruisende hart zitten wij. Aan de noordkant van het spoor, aan het nieuwe Stationsplein en met directe toegang tot de historische binnenstad, vind je Creative Valley CS. Met zijn 24­-uurs Urban Hub functie is de geest van het gebouw een weerspiegeling van het nieuwe stationsgebied.

Werkplekken - Creative Valley Workspaces - Utrecht CS
Entree desk - Creative Valley Workspaces - Utrecht CS
Public spaces - Creative Valley Workspaces - Utrecht CS
Ontmoetingsruimte - Creative Valley Workspaces - Utrecht CS
Publieke ruimtes - Creative Valley Workspaces - Utrecht CS
Overlegkamer - Creative Valley Workspaces - Utrecht CS
Dining events - Creative Valley Workspaces - Utrecht CS
Gebouw Stationsplein - Creative Valley Workspaces - Utrecht CS
Gebouw Stationsplein - Creative Valley Workspaces - Utrecht CS
Gebouw Stationsplein - Creative Valley Workspaces - Utrecht CS

Onze beloftes

 

Makkelijker, interactiever, betaalbaarder

Middenin het bruisende hart van Nederland hebben wij het gebouw, de faciliteiten en de community die jou helpen iedere dag het meeste uit je werk te halen. Dit zijn onze beloftes aan jou.

 - Creative Valley Workspaces - Utrecht CS

Het begint bij jou

Als wij een gebouw ontwerpen, tekenen we eerst een mens. Jij dus. De rest komt daar omheen. Van de eerste steen tot de laatste stoel en van de kunst aan de muur tot waar en hoe de pantry’s geplaatst zijn, onze gebouwen zijn ontwikkeld, gebouwd en ingericht om interactie en inspiratie te faciliteren. The anti office noemen we dat. Stap maar eens binnen, dan voel je wat we bedoelen.

Creative Valley Workspaces - Utrecht CS

Kleurrijke community

Creative Valley is de dagelijkse bestemming voor een zeer uiteenlopende groep ondernemers en bedrijven, van media tot gezondheidszorg en van cultuur tot technologie. Al die onafhankelijk werkende bloedgroepen, talenten en bedrijfsculturen tellen samen op tot een actieve, kleurrijke community waarin je elkaar inspireert en vooruit helpt. En als het even kan, samenwerkt. Maar uiteraard zonder regeltjes of verplichtingen: alles mag, niks moet.

 - Creative Valley Workspaces - Utrecht CS

De business class in business

Bij Creative Valley verzorgen we alles wat jij nodig hebt om meer uit je werk te halen. Maar dan beter. En makkelijker. En lekkerder. Van stijlvol interieurdesign tot extreem snel internet, van een biologische brasserie tot serviced boardrooms en van permanente kunstexposities tot hoogwaardige ondersteunende diensten. We hebben alles wat je verwacht. En veel waar je nooit aan had gedacht.

 - Creative Valley Workspaces - Utrecht CS

Betaalbaarder dan je denkt

Bij Creative Valley geloven we dat stijlvolle luxe en high-end voorzieningen jou beter laten werken. Daarom bezuinigen we nergens op bij het ontwikkelen van ons aanbod, of het nu gaat om inrichting, kunst, diensten, faciliteiten of lekker eten en drinken. Maar omdat je de kosten daarvan deelt met alle andere gebruikers, zijn we betaalbaarder dan je zou denken. Zo bieden we je meer dan je verwacht, maar kost dat je minder dan je dacht.

 - Creative Valley Workspaces - Utrecht CS

Een bestemming op zich

Een uitnodigend en inspirerend kantoor werkt niet alleen lekker, maar straalt ook af op de identiteit van je bedrijf. De kwaliteit van de voorzieningen, het hoogwaardige interieurdesign, de moderne kunst en de open architectuur van het gebouw: alles bij Creative Valley telt samen met de identiteit van jouw organisatie op tot een unieke bestemming waar mensen graag komen. Een klassieke win-win situatie dus.

Workspaces

 

Kies een werkruimte dan doen wij de rest

Werk je als zelfstandige? Start-up? Groeiend bedrijf of creatieve corporate? Bij Creative Valley hebben we altijd een passende oplossing. Je hebt je eigen werkplek, studio of private loft en deelt de public areas en voorzieningen met bewoners uit verschillende disciplines, van media tot technologie en van e-commerce tot healthcare. Dat is niet alleen leuk en inspirerend, het zorgt er bovendien voor dat je zo’n 25% voordeliger uit bent dan wanneer je zelf een eigen kantoorruimte huurt.

Alles weten over werkplekken en flexwerken?

Image

Werkplekken

De makkelijke, all-in oplossing voor ambitieuze zelfstandigen

 • Keuze uit 60 flexibele en vaste werkplekken met ruime bureaus
 • Gebruik lounges, crunch cells & vergaderplekken
 • Gebruik van de hospitality services
 • Onbeperkt bonenkoffie, thee en bronwater
 • Biologische lunch bij Brasserie La Vallée inclusief
 • Vaste all-in prijs vanaf €23,- per dag of €595,- ex. BTW per maand
Image

Studio's

Gemak, comfort en flexibiliteit voor teams tot 6 personen

 • 15 studio’s met 4 tot 6 werkplekken
 • Volledig ingericht met desks, kastruimte en whiteboard
 • Gebruik lounges, crunch cells & vergaderplekken
 • Gebruik van de hospitality services
 • Onbeperkt bonenkoffie, thee en bronwater
 • Brasserie La Vallée lunches tegen kostprijs
 • Vaste all-in prijs vanaf €1.995,- ex. BTW per maand
 • Opzegtermijn van 6 maanden

Private Lofts zijn verhuurd!

Image

Private Lofts

Volledig te customizen kantoorruimtes voor teams van iedere grootte

 • Kantoorruimte van 150 tot 1.500m2
 • Voor teams van iedere grootte
 • Open en transparante ruimtes
 • Vrij in te delen, customizable inrichting
 • Volledig gebruik van alle services en voorzieningen
 • Koffie, thee en brasserie tegen kostprijs
 • Vanaf €285 per m2

Diensten en faciliteiten

 

Details die het verschil maken

Wat gebouw, diensten en faciliteiten betreft hebben we overal voor je over nagedacht. Wij zorgen dat alles perfect is, zodat jij je volledig kunt focussen op waar jij goed in bent.

Biologische
brasserie

In onze brasserie maakt de chef fantastische lunches voor je. Maar ook ‘iets van bitterballen ofzo’, een walking dinner of een compleet vijfgangendiner.
Lees meer

Collectiv
 

Collectiv is een serie unieke, multifunctionele meeting- en event ruimtes waarin je samen werkt, samen ideeën en ervaringen uitwisselt en samen resultaat boekt.
Lees meer

Events
 

Net als in een members-club organiseren wij veel events voor de bewoners. Van Bootcamp tot BBQ, van de DJ op vrijdag tot themadiners en van expert sessies tot hackatons.
Lees meer

Serviced
boardrooms

Voor besloten besprekingen of presentaties hebben we volledig geoutilleerde, high-end boardrooms met alle A/V Voorzieningen. En indien gewenst verzorgen wij de catering.
Lees meer

Doorlopende
exposities

Inspiratie kan in een klein hoekje zitten. Daarom staat, hangt en ligt ons gebouw vol met werk van hedendaagse kunstenaars.
Lees meer

Hosts
en staff

Moeten we een boardroom boeken, gasten verwelkomen, pakjes verzenden, of kunnen we op een andere manier helpen? Je zegt het maar.
Lees meer

Publieke
ruimtes

Ons gebouw is ontwikkeld voor interactie en inspiratie. Je vindt dus overal publieke ruimtes waar je elkaar ontmoet, ideeën deelt en elkaar verder helpt.
Lees meer

Groen
en dakterras

Wij geloven in happy & healthy workers. Met de modernste technieken en op basis van Biophelic design brengen wij buiten binnen, en andersom.
Lees meer

Luxury
apartments

Voor jouw gasten of medewerkers bieden we je met Nest je eigen appartement. Voor minimaal twee weken en maximaal 6 maanden is Nest jouw comfortabele, intieme en bijzonder complete uitvalsbasis.
Lees meer

Welkom bij onze community

 

Bij Creative Valley huur je niet zomaar een werkplek, maar word je onderdeel van een zeer diverse groep ondernemers en bedrijven. Samen tellen al die talenten, skills en karakters op tot een actieve, kleurrijke community waarin je elkaar inspireert en vooruit helpt.

Contact

 

Download
de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Neem direct
contact op

Neem direct contact op

Neem contact op

Bekijk
de video

Bekijk de video

Locaties Creative Valley GoogleMap

Bereikbaarder wordt het niet

Met Creative Valley Utrecht CS kun je alle kanten op. Letterlijk. Je zit immers midden in het midden van het midden van Nederland. Je stapt zo uit de trein, tram of bus het gebouw binnen, van deur tot deur met een dak boven je hoofd. En na afloop ben je zo weer op weg naar huis of je volgende afspraak. Pal naast Creative Valley zit de grootste fietsenstalling ter wereld en in parkeergarage P4 kun je comfortabel je auto parkeren.