Private dining Utrecht

Creative Valley Collectiv

PRIVATE DINING BIJ THE PAVILION

Private dining is de perfecte manier om met grote groepen zonder de drukte van een restaurant in een eigen ruimte te lunchen of dineren. Ideaal om een vergadering af te sluiten met een mooi private dinner of wat dacht je van een workinglunch. The Pavilion is de exclusieve buitenplaats van Creative Valley Papendorp. Met name zakelijk Nederland maakt hier veelvuldig gebruik van. Met een klein gezelschap intiem vergaderen op een centrale locatie in een toegankelijke, relaxte en ongedwongen sfeer. Dat kan bij Creative Valley Papendorp. Genieten van heerlijke culinaire gerechten die onze chef koks vanuit de open keuken exclusief voor jullie verzorgen. Of zelf koken met je team onder leiding van onze chef. The Pavilion biedt alles wat nodig is om van een privé meeting of privé diner een succes te maken.

Alles wat je nodig hebt voor een zakelijk private diner in Utrecht

Een zakelijk diner of vergadering met collega’s? Wij zorgen ervoor dat de private dining locatie is voorzien van alle benodigdheden. Een 55 inch scherm met geluidsinstallatie en een flip-over voor een presentatie of live cooking door onze chef, het is allemaal mogelijk! Uiteraard in een high-end omgeving en geheel in privacy. Voor een zakelijk diner kunt u terecht in The Pavilion voor groepen tot 26 personen. Private events of walking diners zijn mogelijk tot een capaciteit van 50 personen.

 

Een unieke beleving met private dining of een meeting

Samenwerken, ideeën uitwisselen en samen resultaat boeken, dat is waar het om draait tijdens een private dining of meeting bij The Pavilion. Wij geloven dat sfeer en beleving hier aan bijdraagt en doen er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Ervaar een unieke beleving in een intieme, stijlvolle en inspirerende omgeving.

Of het nu gaat om een grote groep voor een evenement of een klein en besloten diner, alles is mogelijk bij onz private dining locatie in Utrecht. Je bent in de gelegenheid om al je wensen door te geven, niets is ons te gek!

Casual chique sfeer binnen onze private dining locaties

Binnen The Pavilion, kunnen gasten zorgeloos genieten van een private diner in een besloten ruimte in hartje Utrecht. Het is een geschikte locatie met legio mogelijkheden voor ieder gezelschap. Een culinair avontuur tijdens een besloten diner. Onze gasten noemen het ook wel elegant dining. Wij houden rekening met individuele wensen en vanzelfsprekend bieden wij een menu dat zorgvuldig is samengesteld en past bij uw verwachtingen.

Neem contact op voor een reservering. Wij horen graag wat de wensen zijn voor een sfeervolle bijeenkomst met jouw gasten.

WORD OOK ONDERDEEL VAN COLLECTIV

Meer weten over onze meeting & event ruimtes? Vul onderstaand contactformulier in.We nemen dan zo snel mogelijk contact op en/of sturen de gevraagde brochure toe.

Direct bellen en mailen kan natuurlijk ook:

 +31 (0)30 – 767 0411

 collectiv@creativevalley.nl

Collectiv
Mail mij de brochure over
Wil je op de hoogte blijven?
Ik ga akkoord met het versturen en opslaan van mijn gegevens conform het privacy statement

Bereikbaarder wordt het niet

Met Collectiv kun je alle kanten op. Letterlijk. Je zit immers midden in het midden van het midden van Nederland. Je stapt zo uit de trein, tram of bus het gebouw binnen, van deur tot deur met een dak boven je hoofd. En na afloop ben je zo weer op weg naar huis of je volgende afspraak. Pal naast Creative Valley zit de grootste fietsenstalling ter wereld en in parkeergarage P4 kun je comfortabel je auto parkeren.

Creative Valley Utrecht CS
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht