Sinds 2010

Creative Valley Papendorp

 

De best bereikbare werkplek van Nederland

The way we work today

Bij Creative Valley werk je vandaag al op de werkplek van morgen. In onze flexibele, high-end kantoorlocatie draait het om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. Het resultaat is een werkomgeving waar je je prettig voelt en efficiënt werkt, en waarin je onderdeel wordt van een betrokken groep ondernemers en ondernemingen. Samen tellen zij op tot een actieve en kleurrijke community van ambitieuze gelijkgestemden.

Werken op het kruispunt van nederland

Creative Valley zit op de best bereikbare snelweglocatie van Nederland: Business Park Papendorp. Op het kruispunt van de A12 en A2 bieden wij ondernemingen en zelfstandigen hoogwaardige werkplekken, serviced offices en ons unieke vergaderconcept Youmeet. In onze high-end faciliteiten en services vind je alles wat je verwacht. En nog veel meer waar je nooit aan had gedacht.

image - Creative Valley op de best bereikbare snelweglocatie van Nederland: Business Park Papendorp

Creative Valley is een office hub

De bereikbaarheid en hoogwaardige opzet van Creative Valley Papendorp maken het een unieke vestigingslocatie voor bedrijven die human capital voorop stellen. De ligging van Business Park Papendorp, de parkachtige opzet en de kwaliteit van het gebied geeft Creative Valley Papendorp bovendien een sterke identiteit, zowel voor boutique bedrijven als voor creatieve corporates.

0
Creative Valley
0
private lofts
0
public area
0
ondernemingen
0
Valley & terrassen
0
community members

Creative Valley is een office hub

De bereikbaarheid en hoogwaardige opzet van Creative Valley Papendorp maken het een unieke vestigingslocatie voor bedrijven die human capital voorop stellen. De ligging van Business Park Papendorp, de parkachtige opzet en de kwaliteit van het gebied geeft Creative Valley Papendorp bovendien een sterke identiteit, zowel voor boutique bedrijven als voor creatieve corporates.

0
Creative Valley
0
Valley & terrassen
0
ondernemingen
0
public area
0
private lofts
0
community members

Creative Valley Papendorp

 

Creative Valley Papendorp als bestemming

Business Park Papendorp is een unieke kantoorlocatie met veel groen, prachtige architectuur en een hoge concentratie sterke en zichtbare dienstverleners. Dagelijks werken er ruim 12.000 mensen. Het is onderdeel van de stad Utrecht, maar de ligging en parkachtige opzet geven het een campus-gevoel met een hele eigen identiteit. Creative Valley is direct zichtbaar en bereikbaar vanaf de A12 en A2, en binnen 8 minuten OV je naar Utrecht CS.

Onze beloftes

 

Makkelijker, interactiever, betaalbaarder

Middenin het bruisende hart van Nederland hebben wij het gebouw, de faciliteiten en de community die jou helpen iedere dag het meeste uit je werk te halen. Dit zijn onze beloftes aan jou.

Workspaces

 

Kies een werkruimte, doen wij de rest

Werk je als zelfstandige? Start-up? Groeiend bedrijf of creatieve corporate? Wij hebben altijd een passende oplossing. Je hebt je eigen werkplek, een shared of private loft en deelt de openbare ruimtes en voorzieningen met bewoners uit verschillende disciplines, van media tot technologie en van e-commerce tot healthcare. Dat is leuk en inspirerend, maar zorgt er ook voor dat je zo’n 25% voordeliger uit bent dan wanneer je zelf een kantoor huurt.

Image

Youwork

De makkelijke, all-in oplossing voor ambitieuze zelfstandigen.

Of je nu af en toe binnen vliegt en je laptop openklapt aan een van de werktafels of dat je dagelijks aan je eigen vaste werkplek werkt, als zelfstandige zit je bij Youwork middenin de actie. Daar vind je bovendien stilte- en concentratieplekken, vergaderplekken en een comfortabele woonkamer.

Image

Shared loft

Gemak, comfort en flexibiliteit voor teams van 2 tot 10 personen.

Start-ups en (groeiende) teams tot 6 personen vinden een werkplek in één van onze Shared Lofts. Deze werkplekken leveren we volledig ingericht en voorzien van alle techniek op, dus het team kan direct aan de slag.

Image

Private Lofts

Volledig te customizen kantoorruimtes voor teams van iedere grootte.

Ambitieuze bedrijven en creatieve corporates vinden in onze open en transparante private lofts de perfecte kantooroplossing. Deze eigen ruimtes zijn volledig in te richten en vorm te geven naar de wensen en identiteit van de organisatie.

Diensten en faciliteiten

 

Details die het verschil maken

Wat gebouw, diensten en faciliteiten betreft hebben we overal voor je over nagedacht. Wij zorgen dat alles perfect is, zodat jij je volledig kunt focussen op waar jij goed in bent.

Biologische brasserie

In onze brasserie maakt de chef fantastische lunches voor je. Maar ook ‘iets van bitterballen ofzo’, een walking dinner of een compleet vijfgangendiner.
Lees meer

Exposities

Inspiratie kan in een klein hoekje zitten. Daarom staat, hangt en ligt ons gebouw vol met werk van hedendaagse kunstenaars.

Lees meer

Serviced boardrooms

Voor besloten besprekingen of presentaties hebben we volledig geoutilleerde, high-end boardrooms met alle A/V Voorzieningen. En indien gewenst verzorgen wij de catering. Lees meer

Groen en duurzaam

Wij geloven in happy & healthy workers. Creative Valley heeft 10.000m2 aan buitenruimtes, terrassen en patio's. Daarnaast doen we er alles aan om onze footprint te beperken.

Lees meer

Publieke ruimtes

Ons gebouw is ontwikkeld voor interactie en inspiratie. Je vindt dus overal publieke ruimtes waar je elkaar ontmoet, ideeën deelt en elkaar verder helpt.

Lees meer

Events

Net als in een members-club organiseren wij veel events voor de bewoners. Van Bootcamp tot BBQ, van de DJ op vrijdag tot themadiners en van expert sessies tot hackatons.

Lees meer

Youmeet

Ons prijswinnende Youmeet vergaderconcept is verrassend, inspirerend en volledig ingericht om deelnemers meer uit een meeting te laten halen.

Lees meer

Hosts en staff

Moeten we een boardroom boeken, gasten verwelkomen, pakjes verzenden, of kunnen we op een andere manier helpen? Je zegt het maar.

Lees meer

Youmeet

 

Youmeet: leuk en effectief vergaderen

Youmeet maakt vergaderen leuker en efficiënter. Youmeet bestaat uit vijf verschillende vergaderomgevingen. Iedere ruimte heeft zijn eigen specifieke kenmerken, toegespitst op de vijf verschillende fasen van een (creatieve) meeting. Daarnaast vind je in The Pavilion een stijlvolle, hoogwaardige locatie voor private meetings en private dining.

Image

5 unieke ruimtes

Youmeet heeft vijf vergaderomgevingen voor de verschillende fases van een resultaatgerichte vergadering. Van brainstorms en idee-ontwikkeling in ‘Create’, tot spijkers met koppen slaan in ‘Decide’. Alle ruimtes van Youmeet zijn prikkelend, inspirerend en functioneel.

Image

The Pavilion

The Pavilion is onze unieke locatie voor exclusieve private meetings: stijlvol, high-end en tot in de kleinste details verzorgd. Intieme private meetings, exclusieve private dining of stijlvolle private events, aan alles is gedacht en alles is mogelijk.

Image

Workshops

Youmeet is ingericht om op een frisse, creatieve manier te kijken naar vraagstukken en uitdagingen. De Youmeet filosofie en werkwijze garandeert inspiratie en creativiteit. Indien gewenst begeleiden onze ervaren moderators de deelnemers naar een tastbaar eindresultaat.

Community

 

Onze community

Van de open architectuur tot de prikkelende kunst en van de talloze community events tot de inrichting van onze brasserie: Creative Valley is ontwikkeld en ingericht om inspiratie, toevallige ontmoetingen en kruisbestuiving te faciliteren.

Het is de dagelijkse werkplek voor een zeer gevarieerde groep (creatieve) ondernemers en bedrijven, van media tot fintech en van design tot gezondheidszorg. Al die onafhankelijke werkende talenten, bloedgroepen en bedrijfsculturen tellen samen op tot een actieve, kleurrijke community waarin je elkaar inspireert, vooruit helpt en samenwerkt. Creative Valley voelt meer als een club, dan als een kantoor!

Contact

 

Contact? Mail, bel of kom langs

Meer weten over de mogelijkheden bij Creative Valley? Vul onderstaand contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact op. Bellen kan ook op 030 767 0410. Je kunt natuurlijk ook rechtstreeks mailen naar welkom@creativevalley.nl

Wat is de naam van uw bedrijf of organisatie?
Wij ontvangen graag uw naam.
Wat is uw e-mailadres?
Wat is uw telefoonnummer?
Ik kom graag in contact over:
Invalid Input
Invalid Input

0/1000

Invalid Input
Invalid Input
Dit is verplicht veld.