Flexwerken Utrecht

 

Flexwerken: de trend die blijft.

Flex, flexibel, flexwerken. Nederlanders flexwerken zich een slag in de rondte en de flexplekken schieten uit de grond. Eindeloos files vermijden, je eigen kantoorruimte opzoeken en meer tijd voor andere dingen. Wie zegt daar nou nee tegen?

De huidige flexplek is allang niet meer de bureau met stoel. Tegenwoordig krijg je er een service, lunch en koffie en thee bij. Tenminste, als je daarvoor kiest. In sommige concepten wordt het zelfs omgedraaid: koop een lunch en krijg er een gratis flexplek bij. Flexwerken is het tijd- en plaats onafhankelijk werken en kan dus overal. En het is populair, millennials en Gen Z’ers zijn er weg van. En dat snappen we: want flexwerken werkt.

We kennen allemaal de cliché flexwerker. De man, voorovergebogen achter de laptop, met de koude bak koffie en het ongezonde broodje. Op zich prima, maar op lange termijn komt het de productiviteit niet ten goede. Hoe haal je dan wel het beste uit je flexwerkdag?

Hierbij zijn een aantal factoren essentieel. Een goede werkomgeving komt immers tot stand door meerdere bouwstenen, waaronder voeding, de omgeving en de werkplek zelf. 

Image

All In ONE Werkruimte

Creative Valley is dé all-in-one werkplek in Utrecht. Gelegen naast Utrecht Centraal Station, staat ook flexibiliteit centraal bij ons. Zo creëren we voor iedereen wat wils. Waar de een zoekt naar een fijne afgesloten werkruimte om te bellen, zoekt de ander juist een community of een gastvrije plek om gasten te verwelkomen. Dus of je nou zelf een werkruimte zoekt of werkruimtes zoekt voor je medewerkers, wij bieden de passende oplossing, afgestemd op jouw behoeften. Een werkruimte, een kantoor voor een dag of een inspirerende vergaderruimte met arrangement, één dag of meerdere dagen per week?

Kunnen we je rondleiden of wil je een dag komen proefwerken: je bent altijd welkom. Dan
bespreken we onder het genot van een kop koffie of thee de mogelijkheden.

Image

Flexplek

Ben je opzoek naar een fijne flexplek in Utrecht? Aan de voet van het Stationsplein van Utrecht Centraal Station, in het hart van Nederland, biedt Creative Valley dertig ruime flexplekken aan. Creative Valley is geschikt voor iedereen die een beetje inspiratie nodig heeft om zijn werk goed te kunnen doen. Hoe wij dat doen?

Flexwerken bij Creative Valley biedt veel voordelen:

  • IBinnen een paar klikken reserveren;
  • Een dagpas of een abonnement dat bij jou past;
  • Ruime bureaus en bureaustoelen;
  • Meer dan voldoende stopcontacten;
  • Crunch cells en andere fijne plekjes om je terug te trekken;
  • Fijne open ruimtes met veel daglicht;
  • Een centrale locatie. Op steenworp afstand van Utrecht Centraal Station en op tien minuten lopen van de binnenstad.

Een geschikte werkruimte vind je bij Creative Valley

Werkruimte nodig, maar moet je de hele dag bellen? Geen punt.

Laptopsteun vergeten? Geen punt.

Een hele dag een afgesloten werkruimte huren voor jezelf? Welkom!

Collega’s, klanten of vrienden uitnodigen voor de lunch? Welkom!

Een membership voor werkruimtes afsluiten voor je werknemers? Genoeg mogelijkheden!

Een vijf-sterren diner? You name it!

Flexwerkplek in Utrecht

Je wilt natuurlijk niet zomaar een flexwerkplek huren. Je wilt een flexwerkplek die zó ingericht is, dat jij het beste uit je werkdag kan halen. Onze ruime flex desks staan in een open verdieping, zodat jij alle ruimte hebt om je werk goed te kunnen doen. Wat wij minstens net zo belangrijk vinden als de flexwerkplek, is de omgeving waarin je werkt. Met aan de ene kant uitzicht op het mooie stationsplein en aan de andere kant op Utrecht Centraal Station, kan je zelf zorgen voor een afwisselende flexwerkplek in ons pand. Voldoende daglicht is er ten overvloede. Ook zorgen onze doorlopende kunstexposities ervoor dat jij continu geïnspireerd wordt.

Flexibel werken

Flexwerken betekent bij ons flexibel werken. Jij bepaalt wanneer, voor welke duur en met wie je werkt. Jij huurt de flexwerkplek, wij regelen de rest. Ons doel is om je volledig te ontzorgen, zodat jij je kan focussen op je werk. Hoe wij dit doen?

Image

Ook een werkplek naast Utrecht centraal?

 

Een werkplek naast Utrecht Centraal Station, centraler wordt het niet.

Een werkplek naast Utrecht Centraal Station, centraler wordt het niet.

Over de bereikbaarheid van Creative Valley valt niet te twisten. Het bevindt zich naast Utrecht Centraal Station, wat zich met recht het meest centrale station van Nederland kan noemen. Utrecht Centraal Station verbindt jaarlijks 88 miljoen treinreizigers met de rest van Nederland. En dat worden er alleen maar meer. Het doel van Utrecht Centraal Station is het vervoeren van 360.000 reizigers per maand. De reizigers worden naar de sporen gebracht met 14 liften en 18 roltrappen en dagelijks reizen/rijden 900 treinen van of via Utrecht Centraal naar hun volgende bestemming.

De oplettende reiziger heeft het vast al opgemerkt. Op Utrecht Centraal Station zijn een paar missende sporen. Perron 6, 10 en 13 zijn nergens te bekennen. Is dit expres gedaan? Het gevolg van een treinbaas die de ongeluksgetallen liever niet zag terugkomen in zijn spoornummering? Prorail gaf hierop het antwoord Er is geen sprake van bijgeloof, wel van een telling van de perrons die niet synchroon lopen aan de sporen. De sporen 10 en 13 bestaan wel, maar deze zijn niet verbonden met een perron. Dit zijn de sporen waar je de goederentreinen overheen ziet bulderen. Spoor 6 bestaat simpelweg niet. Een aantal jaar geleden is deze verwijderd na een verbouwing, omdat ‘ie in de weg lag.

DE werkplek

Een ruim bureau, een goede bureaustoel en voldoende daglicht. Een goed begin is het halve werk voor je flexwerkplek. Bij Creative Valley heb je keuze tussen meer dan dertig ruime flexwerkplekken, verdeeld over twee verdiepingen. En wil je je even terugtrekken? Dat kan natuurlijk ook. Overal door het pand verspreid staan crunch cells en andere fijne plekjes om afgesloten te zitten. Private calls? Die kan je doen in onze belstudio!

Lunch

We weten hoe belangrijk goede voeding is voor een productieve dag. Daarom bereidt onze chef-kok dagelijks een heerlijke, verse lunch. Niet zomaar een lunch: een lunch met diverse soorten salades, een warm gerechtje en een huisgemaakte soep. En vergeet de broodjes niet. We hebben vers brood met verschillende soorten kazen, vleesbeleg en natuurlijk zoet beleg. De hele dag door kan je vers fruit pakken in onze brasserie.

 

Image

Een werkdag bij Creative Valley staat voor...

Gezond eten tijdens je flexwerkdag

Beginnend bij goede voeding. Start de dag met een goede bodem. Experts verstaan hieronder de langzame koolhydraten: volgranen producten, groenten, noten en zaden. Een goed begin is het halve werk, maar logischerwijs is de lunch ook belangrijk. Onderzoek heeft uitgewezen dat de productiviteit van werknemers die niet of slecht lunchen daalt na 15:00, dus ook hier kan je de stimulerende voedingsmiddelen (zoals snelle suikers) beter overslaan. Maarliefst 40 minuten van je kostbare tijd kan verloren gaan door een slechte of geen lunch. Kies tijdens de lunch dus voor vezelrijke koolhydraten, zoals volkorenpasta, aardappelen, bonen en linzen. 

Inspiratie tijdens je werkdag

Minstens net zo belangrijk is de inspirerende omgeving. Naar je werk komen om energie op te doen, in plaats van dat het energie kost. Waarom werken in een inspirerende omgeving nou waarde creëert, staat uitvoerig beschreven in het onderzoek door (BRON). Wij kunnen er kort over zijn: een omgeving die inspireert trekt je uit bestaande denkpatronen. 

Ergonomische werkplek

Een ergonomische werkplek hoeft helemaal geen statische werkplek meer te zijn, deze kan je tegenwoordig helemaal inrichten naar je eigen wens. Het klinkt misschien saai, maar speelt een belangrijke factor in het resultaat aan het einde van de dag. Je ergonomische werkplek bestaat al uit een laptopsteun, muis en toetsenbord.

Kom zelf een dag flexwerken bij Creative Valley en probeer uit wat een goede werkomgeving voor jou kan doen.

Download
de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Neem direct
contact op

Neem direct contact op

Neem contact op

Bekijk
de video

Bekijk de video