Creative Valley Collectiv

 

Meeting & Event Spaces

Welkom bij Collectiv

Creative Valley Collectiv is een serie van 6 unieke, high-end meeting en eventruimtes pal aan het Stationsplein van Utrecht CS. Daarnaast hebben we op Businesspark Papendorp het meest stijlvolle en high-end ingerichte ‘hutje op de hei’ voor zakelijk Nederland: The Pavilion, de exclusieve buitenplaats van Collectiv.

Bij Collectiv draait alles om samen werken, samen ideeën uitwisselen en samen resultaat boeken in een intieme, stijlvolle en inspirerende omgeving. Bij Collectiv vind je de perfecte ruimte(s) voor iedere bijeenkomst, wat het doel ervan ook is. Een discrete meeting of een creatieve brainstorm? Een stijlvol relatie-event of een interactieve workshop? Vier bezoekers of veertig? Jij mag het zeggen, wij zorgen dat alles tot in de puntjes voor je verzorgd is.

Wat mogen we voor jou doen?

logo Creative Valley Collectiv
The Classic - Creative Valley Collectiv - Utrecht CS
Entree desk - Creative Valley Collectiv - Utrecht CS
Public spaces - Creative Valley Collectiv - Utrecht CS
Receptie - Creative Valley Collectiv - Utrecht CS
The Classic - Creative Valley Collectiv - Utrecht CS
The Study - Creative Valley Collectiv - Utrecht CS
The Salon - Creative Valley Collectiv - Utrecht CS
The Auditorium - Creative Valley Collectiv - Utrecht CS
The Glass House - Creative Valley Collectiv - Utrecht CS
The Workshop - Creative Valley Collectiv - Utrecht CS
Workspaces - Creative Valley - Utrecht CS
Faciliteiten - Creative Valley Collectiv - Utrecht CS
Public Area

Onze Ruimtes

 

Intiem, stijlvol en persoonlijk

Van The Auditorium tot The Study, van The Workshop tot The Salon en van The Classic tot The Glass house; alle ruimtes zijn flexibel, multifunctioneel en perfect geoutilleerd. En The Pavilion biedt als exclusieve buitenplaats van Collectiv de perfecte, elegante setting voor private meetings, private dining en private events.

Bij Collectiv zorgen we dat jij en je gezelschap precies krijgen wat je nodig hebt. En daar hoort natuurlijk ook een ontvangst, pauze, lunch of break-out bij. Ook voor deze situaties hebben we de perfecte ruimtes; in The Lounge word je door ons team ontvangen en naar de juiste ruimte begeleid. The Time Out is de perfecte plek waar je tijdens de meetings even kunt relaxen, met een broodje de krant kunt lezen of waar je tussendoor telefoontjes kunt afhandelen.

The Classic

Warm, ingetogen en edgy chic.

Ontdek meer

The Study

Sfeervol, intiem en eclectisch.

Ontdek meer

The Workshop

Flexibel, compleet en veelzijdig.

Ontdek meer

The Pavilion

Het meest exclusieve hutje op de hei van zakelijk Nederland.

Ontdek meer

Onze Beloftes

 

Flexibel, multifunctioneel, persoonlijk

Op de best bereikbare plek van Nederland, middenin het bruisende nieuwe stationsgebied van Utrecht CS, is Collectiv de innovatieve meeting- en eventlocatie waar jij het meeste uit iedere bijeenkomst haalt. Dit zijn onze beloftes aan jou.

Het begint
bij jou

Als wij een meeting of event voor je organiseren draait alles om jou en jouw wensen. We gaan je niet vertellen wat wij allemaal kunnen, maar luisteren heel goed naar wat jij verwacht. En vervolgens zorgen we dat jij precies dat krijgt. Van de eerste offerte tot de laatste goody bag denken we met je mee: flexibel, persoonlijk en proactief.

Lekker, lekker,
lekker

Wij weten hoe belangrijk lekker eten en drinken is voor het succes van jouw event. Daarom hebben wij misschien wel een van de beste F&B-teams in de branche. Vanuit onze brasserie La Vallée serveren wij dagverse, topklasse producten, van luxe broodjes tot complete menu’s op het allerhoogste niveau. Vegetarisch, vegan of andere wensen? Je zegt het maar!

Flexibel en
veelzijdig

Ons ervaren team is creatief, veelzijdig en laat zich graag uitdagen om een programma volledig op maat samen te stellen. Een combinatie van meerdere ruimtes? Alle ruimtes tegelijk? Thematische aankleding? Catering op maat? Zeg jij maar wat je nodig hebt, dan doen wij je een verrassend en compleet voorstel.

Het voelt
als thuiskomen

We zitten dan wel op de drukste en best bereikbare plek van Nederland, maar zodra je binnen stapt voel je hoe ontspannen, informeel en persoonlijk Collectiv is. Van het oprechte gastheerschap van onze hosts tot stijlvol ingerichte meeting rooms, alles bij Collectiv draait om een laagdrempelige en volledig ontzorgde ervaring.

Betaalbare
luxe

Stijlvol design, inspirerende kunst, unieke architectuur en betrokken, persoonlijke service maken iedere meeting bijzonder. Bij het ontwikkelen van onze voorzieningen hebben we nergens op bezuinigd. En dat voel je, zie je, ervaar je en proef je. Je krijgt meer dan je verwacht, maar dat kost je minder dan je dacht. Betaalbare luxe noemen wij dat.

Unieke
programmering

Om voeling te houden met wat er leeft en om onze gasten iets terug te geven, programmeren wij zelf (of met derden) onze Collectiv Hosted Events. Daarbij werkt Collectiv als platform of podium voor een serie zeer uiteenlopende bijeenkomsten, van speaker events tot netwerkborrels, van events voor de culturele sector tot overheid en zakenleven. Kom je eens langs?

Flexibel en
veelzijdig

Ons ervaren team is creatief, veelzijdig en laat zich graag uitdagen om een programma volledig op maat samen te stellen. Een combinatie van meerdere ruimtes? Alle ruimtes tegelijk? Thematische aankleding? Catering op maat? Zeg jij maar wat je nodig hebt, dan doen wij je een verrassend en compleet voorstel.

Unieke
programmering

Om voeling te houden met wat er leeft en om onze gasten iets terug te geven, programmeren wij zelf (of met derden) onze Collectiv Hosted Events. Daarbij werkt Collectiv als platform of podium voor een serie zeer uiteenlopende bijeenkomsten, van speaker events tot netwerkborrels, van events voor de culturele sector tot overheid en zakenleven. Kom je eens langs?
Vergaderruimte Collective Utrecht CS

Speciaal vergaderarrangement

€ 69,- per persoon per dag (exclusief btw)

  • Volledig privé high-end vergaderruimte
  • 55 inch LCD scherm en whiteboard in de ruimte
  • Supersnel Internet
  • Onbeperkt koffie, thee, plat en bruisend mineraalwater
  • Gezonde lunch bij Brasserie La Vallée
  • Iets lekkers voor bij de ochtend en middag koffiebreak

Vraag een
offerte aan

Offerte -icoon

Vraag een offerte aan

Download brochure
Bekijk video

Neem direct
contact op

Neem direct contact op

Neem contact op

Locaties Creative Valley GoogleMap

Bereikbaarder wordt het niet

Met Creative Valley kun je alle kanten op. Letterlijk. We zitten met twee vestigingen midden in het midden van-het-midden van Nederland. Onze vestiging op Business Park Papendorp ligt pal op het kruispunt van de A12 en A2; het is daarmee het best bereikbare kantorenpark van Nederland. En onze vestiging op station Utrecht CS ligt letterlijk aan het OV knooppunt van Nederland: je stapt zo uit de trein, tram of bus Creative Valley binnen.

Reviews

 

De heren zijn uiterst tevreden over de locatie en de gastvrijheid/verzorging van de meetings.

Denise Langendorff
Personal Assistent CEO / Polpharma Biologics Utrecht BV

17 februari 2021

Creative Valley CS is mijn eerste keus als ik een hele dag 1-op-1 met cliënten werk. Het gebouw ligt letterlijk direct naast Utrecht CS, dus is voor iedereen in Nederland goed bereikbaar. De combinatie van industrieel/chique zorgt bij cliënten voor grote ogen, de gastvrouwen en -heren geven zowel mij als mijn cliënten persoonlijke aandacht en de catering is lekker en gezond. En dan hebben ze tijdens corona ook nog eens een zeer competitief tarief. Kortom: echt een aanrader!

Esmeralda Kleinreesink
Eigenaar / De Pitchcoach

12 februari 2021

Wij zijn al vele malen klant geweest van de meeting facilities bij Creative Valley. Naast de persoonlijke klik met het team van Creative Valley, laagdrempeligheid, fijne ambiance, prachtige interieur, goede AV-middelen en verrassende ruimten ben ik vooral te spreken over de kwaliteit van F&B, gastvrijheid en flexibiliteit. Wanneer alles goed gaat is het niet moeilijk om een tevreden klant te zijn, toen er iets misging hebben zij laten zien geen concessies te doen aan klantgerichtheid: aanrader!

Wisse Stenchlak
Directeur Real Estate Services & Development / HEYDAY

04 februari 2021

We hebben al vele malen Collectiv gehuurd en worden telkens verrast. Het is niet alleen een mooie ruimte, maar de gastvrijheid is ook van een zeer hoog niveau. Het werkt fijn, je krijgt de ruimte en geen vraag is te gek. Een absolute aanrader voor organisaties die op zoek zijn naar een bijzondere plek in hartje Nederland.

Robin Kroesen
Eigenaar / Orange Films

03 februari 2021

Afgelopen jaar heb ik verschillende events georganiseerd bij Creative Valley Collectiv. Een supergave, corona-proof hackathon bijvoorbeeld met 30 man en een goeie borrel op het dakterras. En een hybride expertsessie over single huishoudens met 30 man als publiek en een professionele cameracrew die een live uitzending op YouTube verzorgde, live vanuit Collectiv. Marjolijn van Collectiv heeft steeds met ons meegedacht en was ongelooflijk flexibel :-). Supersamenwerking!

Hans van Scheerdijk
Programmamanager / NRW

03 februari 2021

Voor onze kwartaalbijeenkomsten met bestuurders en gasten zochten wij een mooie inspirerende ruimte, met goed eten en drinken en werden niet teleurgesteld door het "hutje op de hei", The Pavilion. Wij hebben heel fijn contact met Creative Valley in de persoon van Siliang Luo. Er wordt met ons meegedacht, men is flexibel en wij voelen ons altijd heel erg welkom. Daarnaast is de positieve feedback van onze gasten voor ons ook van enorme waarde.
Een mooie locatie met goede faciliteiten!

Ingrid Serraarens
Virtueel Office Manager / Weyond B.V. | Gideon's B

26 januari 2020

Wat mij betreft de mooiste en meest complete zalenverhuur van Nederland.

Ben Sjouwerman
/ Techno/Logic IT solutions

10 november 2019

Vanaf mijn allereerste belletje tot het opsturen van een tas die was blijven liggen: bij Creative Valley hebben ze er echt alles aan gedaan om ons tevreden te stellen. En dat is gelukt.

Sandra Wagenmaker
/ Q-data

30 september 2019

Lovin’ it! Pretty impressive place with great architecture, great art, and – very important – great coffee. Would definitely recommend.

Laura Jones-White
/ Messagemaker Inc.

12 september 2019

In april 2019 hebben wij een hele dag in verschillende teamsamenstelling vergaderd bij creative valley en ik kan niet anders zeggen dan dat de organisatie en catering alsmede de faciliteiten bijzonder goed verzorgd waren. Wij komen een volgende keer dan ook zeker terug.

Shanita Sankatsing
/ The Concept Company

25 mei 2019

De heren zijn uiterst tevreden over de locatie en de gastvrijheid/verzorging van de meetings.

Denise Langendorff
Personal Assistent CEO / Polpharma Biologics Utrecht BV

17 februari 2021

Creative Valley CS is mijn eerste keus als ik een hele dag 1-op-1 met cliënten werk. Het gebouw ligt letterlijk direct naast Utrecht CS, dus is voor iedereen in Nederland goed bereikbaar. De combinatie van industrieel/chique zorgt bij cliënten voor grote ogen, de gastvrouwen en -heren geven zowel mij als mijn cliënten persoonlijke aandacht en de catering is lekker en gezond. En dan hebben ze tijdens corona ook nog eens een zeer competitief tarief. Kortom: echt een aanrader!

Esmeralda Kleinreesink
Eigenaar / De Pitchcoach

12 februari 2021

Wij zijn al vele malen klant geweest van de meeting facilities bij Creative Valley. Naast de persoonlijke klik met het team van Creative Valley, laagdrempeligheid, fijne ambiance, prachtige interieur, goede AV-middelen en verrassende ruimten ben ik vooral te spreken over de kwaliteit van F&B, gastvrijheid en flexibiliteit. Wanneer alles goed gaat is het niet moeilijk om een tevreden klant te zijn, toen er iets misging hebben zij laten zien geen concessies te doen aan klantgerichtheid: aanrader!

Wisse Stenchlak
Directeur Real Estate Services & Development / HEYDAY

04 februari 2021

We hebben al vele malen Collectiv gehuurd en worden telkens verrast. Het is niet alleen een mooie ruimte, maar de gastvrijheid is ook van een zeer hoog niveau. Het werkt fijn, je krijgt de ruimte en geen vraag is te gek. Een absolute aanrader voor organisaties die op zoek zijn naar een bijzondere plek in hartje Nederland.

Robin Kroesen
Eigenaar / Orange Films

03 februari 2021

Afgelopen jaar heb ik verschillende events georganiseerd bij Creative Valley Collectiv. Een supergave, corona-proof hackathon bijvoorbeeld met 30 man en een goeie borrel op het dakterras. En een hybride expertsessie over single huishoudens met 30 man als publiek en een professionele cameracrew die een live uitzending op YouTube verzorgde, live vanuit Collectiv. Marjolijn van Collectiv heeft steeds met ons meegedacht en was ongelooflijk flexibel :-). Supersamenwerking!

Hans van Scheerdijk
Programmamanager / NRW

03 februari 2021

Voor onze kwartaalbijeenkomsten met bestuurders en gasten zochten wij een mooie inspirerende ruimte, met goed eten en drinken en werden niet teleurgesteld door het "hutje op de hei", The Pavilion. Wij hebben heel fijn contact met Creative Valley in de persoon van Siliang Luo. Er wordt met ons meegedacht, men is flexibel en wij voelen ons altijd heel erg welkom. Daarnaast is de positieve feedback van onze gasten voor ons ook van enorme waarde.
Een mooie locatie met goede faciliteiten!

Ingrid Serraarens
Virtueel Office Manager / Weyond B.V. | Gideon's B

26 januari 2020

Wat mij betreft de mooiste en meest complete zalenverhuur van Nederland.

Ben Sjouwerman
/ Techno/Logic IT solutions

10 november 2019

Vanaf mijn allereerste belletje tot het opsturen van een tas die was blijven liggen: bij Creative Valley hebben ze er echt alles aan gedaan om ons tevreden te stellen. En dat is gelukt.

Sandra Wagenmaker
/ Q-data

30 september 2019

Lovin’ it! Pretty impressive place with great architecture, great art, and – very important – great coffee. Would definitely recommend.

Laura Jones-White
/ Messagemaker Inc.

12 september 2019

In april 2019 hebben wij een hele dag in verschillende teamsamenstelling vergaderd bij creative valley en ik kan niet anders zeggen dan dat de organisatie en catering alsmede de faciliteiten bijzonder goed verzorgd waren. Wij komen een volgende keer dan ook zeker terug.

Shanita Sankatsing
/ The Concept Company

25 mei 2019

Alle reviews bekijken   Jouw ervaring insturen