La grande finale!

Een compilatie van de leukste stukjes én bloopers uit de interviews met onze bewoners en collega’s. We willen iedereen die heeft meegewerkt bedanken, en geven een speciaal bedankje aan Orange Films. We hebben genoten! 

Interview Hank de Reijdt - directeur van Art Company

Eten is voeding voor de maag, kunst is voeding voor de ziel. Daarom staat, hangt en ligt Creative Valley vol met bijzondere werken van hedendaagse kunstenaars. In het zevende interview vertelt Hank de Reijdt, eigenaar van Art Company, hoe én waarom zijn bedrijf al ruim 25 jaar bedrijven verfraaid met hun uitgebreide collectie van 50.000 kunststukken. 

Interview Henk Christophersen - Directeur Fonds 21

In het zesde interview uit de reeks legt Henk, directeur bij Fonds 21, uit welk effect fysiek bij elkaar komen heeft op de bedrijfscultuur, en wat verbinding in deze tijd voor hem betekent. 

René Kerkhove is Directeur bij O2 communicatie

Wat zoek jij in een kantoorruimte? 

Aantrekkelijk zijn voor jong, creatief talent was volgens René van O2 Communicatie een van de belangrijkste redenen om bewoner te worden van Creative Valley. Hoe hij hier nu over denkt en wat The Way We Work Today voor hem betekent? Dat lees je in het vijfde interview uit de reeks.

Interview Bert Bakker - Partner bij Mobilee management en advies

In het vierde interview uit de reeks bekent bewoner Bert Bakker, Partner van Mobilee, dat de brasserie zijn favoriete ruimte binnen Creative Valley Papendorp is. Maar dat is zeker niet de enige reden dat ze hun contract hebben verlengd. Benieuwd naar het gehele interview? Lees dan de blog.

Interview Philip Boontje - CFO ClubCollect

Philip, CFO van ClubCollect flexwerkt nu een halfjaar bij Creative Valley. In het derde interview van de reeks van acht vertelt hij over zijn ervaringen als flexwerker en wat de community hem gebracht heeft.

Interview Maaike Wolfert - Hospitality Manager Creative Valley

Hospitality en gastvrijheid in een kantoorpand?

“Dag in dag uit doen wij ons best om bij onze bewoners en gasten een lach op het gezicht te toveren. Dit doen we door een belevenis te creëren.” Hoe we dat doen? Dat vertelt onze hospitality manager Maaike Wolfert in het tweede interview uit de reeks.

Anne van

Wat is eigenlijk het concept van Creative Valley en hoe wordt dit ervaren door de bewoners? Wat is de gedachte achter Creative Valley? In een serie van acht interviews vertellen we alles wat je altijd al had willen weten over het concept, de sfeer en de ervaringen van bewoners en medewerkers.

Het eerste interview is met Anne van ’t Hoog, Commercieel Manager van Creative Valley. We interviewen Anne over het concept. Hoe onderscheidt Creative Valley zich? Wat betekent de slogan van ‘The way we work today’ voor haar?