Youwork

Youwork werkplek in Creative Valley Utrecht
YouWork is er voor kleine bedrijven met torenhoge ambities. Voor ondernemingen die willen werken volgens het Nieuwe Werken. Voor “boutique agencies” die een werkplek willen in een stijlvol pand met prijswinnende architectuur, zónder hoge kosten. Voor organisaties die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen en een passende werkomgeving zoeken om te ontvangen, te creeëren, te netwerken en zaken te doen.

Youwork werkplek in Creative Valley

YouWork betekent mobiel werken met een kantoor als uitvalsbasis in Creative Valley. U kunt op allerlei werkplekken aan de slag: in stilte werken in een van de concentratieplekken, samenwerken met speciale beeldschermen, ontspannen overleggen in de huiskamer, of plaatsnemen aan uw permanente werkplek met groot scherm.

Youwork vergaderwerkplek Design in Creative Valley

Met YouWork heeft u uw eigen virtuele voorzieningen, zoals een beveiligd draadloos netwerk voor binnen- en buiten werkplekken en een draadloos gastennetwerk. Wij bieden een Glasvezel Internet Backbone, digitaal archief en digitale werkplek. In elke ruimte is iTunes muziek streaming. Uw visuele referenties kunt u vertonen op flatscreens, whiteboards en HD beamer.

Youwork entree, werkplekken in Creative Valley
YouWork biedt alle printservices zoals kopiëren, printen en scan-to-e-mail. Er zijn ruime lockers, er is extra kastruimte en ruime parkeergelegenheid.

La Vallee brasserie in Creative Valley, cateraar van Youwork

YouWork betekent ook: goed lunchen. In elk opzicht. Want La Vallée Brasserie maakt niet alleen de heerlijkste dagverse lunches, de ingrediënten zijn ook biologisch.