Brasserie La Vallée

La Vallée Brasserie is het hart van Creative Valley. Hier ontmoeten onze bewoners en hun gasten elkaar de gehele dag met een echte cappuccino, een verse, biologische lunch of een koel glas wijn. Je thuis voelen op je werk; dat is de gedachte.

La Vallée werkt volgens het FLOSS principe; Fresh, Local, Organic, Seasonal en Slow. Er wordt gewerkt met lokale, biologische en eerlijke producten en dat proef je. Niet alleen de gerechten zijn belangrijk voor ons, maar ook de herkomst van de producten; smaak en beleving, dat is waar het om gaat. Samen met onze leveranciers zijn wij voortdurend bezig te kijken hoe wij onze bijdrage aan de samenleving kunnen verhogen.

Tussen de middag bruist de brasserie wanneer er wordt aangeschoven voor de heerlijke, dagverse lunch. Dit is overigens niet het enige moment waarop er gegeten kan worden bij La Vallée. Wanneer u een ochtendoverleg heeft verzorgen wij op aanvraag een luxe ontbijt. Overwerkdagen worden vergemakkelijkt met een dagmaaltijd en ook voor uitgebreide drie-gangen diners kunt u bij ons terecht. Daarnaast is het mogelijk om met grote groepen bij ons te eten in de vorm van een zomerse barbecue, een winters buffet of een walking dinner. Ook de vrijdagmiddagborrel mag niet onbenoemd blijven: een La Chouffe, gin tonic of een glas van onze huiswijn op het zonovergoten terras laat ieders weekend goed beginnen.

Bezoek de website.