Team

Creative Valley Team - Laurens van Doorn Directeur NIC Commercieel Vastgoed

Laurens van Doorn – Directeur NIC Commercieel Vastgoed

Grote passie voor mooie gebouwen en architectuur. Meester in Nederlands recht. Begon als accountmanager en strateeg in de reclamebranche. Via vastgoedbeleggingen stapte hij op naar vastgoedontwikkeling, waarbij zijn reclame-ervaring hem leerde te denken vanuit doelgroep-profielen en behoeftes van doelgroepen. Hij paste die aanpak succesvol toe in de bouwsector.
Creative Valley Team - Casper Schuuring Directeur GENT&MONK Architecten BNA

Casper Schuuring – Directeur GENT&MONK architecten BNA

Casper Schuuring is oprichter en directeur van MONK architecten BNA. Sinds 1 mei 2010 gefuseerd met Feekes & Colijn architecten BNA. Het bureau heet sindsdien GENT&MONK architecten BNA.
Creative Valley Team - Pieter van der Laan Senior Advisor YNNO

Pieter van der Laan – senior adviseur YNNO

Pieter van der Laan is als senior adviseur gespecialiseerd in huisvesting en nieuwe manieren van werken met een specifiek oog voor identiteit van de organisatie. Hij analyseert de identiteit van een organisatie en vertaalt deze naar de werkomgeving. Pieter stelt dat vooral in de werkomgeving de identiteit van organisaties tastbaar, voelbaar en zichtbaar gemaakt moet worden. Pieter adviseert in voortrajecten als conceptontwikkelaar en begeleidt grote implementaties van nieuwe werkomgevingen waarin change-management een grote rol speelt. Hij studeerde bedrijfskunde, communicatie en PR.
Creative Valley Team - Arnoud Zweedijk Directeur Desque interieurconcepten

Arnoud Zweedijk – directeur Desque

Arnoud Zweedijk is gespecialiseerd in het aankleden van karakters van organisaties. Hij heeft sinds bij verschillende bedrijven binnen dit vakgebied ervaring opgedaan waarna hij sinds 2000 leiding geeft aan Desque samen met compagnon Joris Bosman. Arnoud is een mensenmens die graag de relatie verstevigt tussen opdrachtgever, architect en huisvestingsadviseur. Hij is altijd op zoek naar trends en nieuwe ontwikkelingen in binnen- en buitenland op het gebied van design en vernieuwende manieren van wer- ken waarbij Desque graag voorop loopt. Arnoud Zweedijk heeft Commerciële Economie gestudeerd aan de HEAO in Breda.